Om jobbet

Byggakademin söker en kursadministratör. Som kursadministratör ingår du i Byggakademins ledning där du kommer att få ta en aktiv roll i utvecklingen av vår verksamhet. I din roll kommer du att hantera kursanmälningar och offerter, beställa kursdokumentation, agera värdinna och vara vårt ansikte utåt. Tjänsten är deltids fastanställning.

Arbetsuppgifter
- Hantera kursanmälningar och förfrågningar- Besvara frågor och lämna offerter
- Beställa lokal och förtäring inför kurs
- Beställa kursmaterial
- Vara värdinna och duka utbildningslokal när vi har kurser i egen lokal
- Kursadministration åt våra kunder
- Delta i utvecklingsarbete

Vi söker dig som
- Är strukturerad, ordningsam och självgående
- Tycker om att möta och prata med andra människor
- Är datorvan
- Kan hantera många olika småuppgifter samtidigt
- Talar och skriver svenska flytande
- Är bosatt i Nacka, Värmdö eller dess närhet

Är du den vi söker?
Vill du veta mer om oss är du välkommen att gå in på www.byggakademin.com eller maila vår rektor Anna Bley på anna.bley@byggakademin.com. Din ansökan skickar du snarast till anna.bley@byggakademin.com, vi hanterar ansökningarna fortlöpande.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Anna Bley

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget

Byggakademin är ett växande familjeföretag i byggbranschen som håller kurser framförallt i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping/Norrköping men även på andra orter. I Stockholm håller vi till i härliga Neglinge Center i Saltsjöbaden - ett kontor och utbildningsplats i skärgårdsmiljö med havsutsikt!

Vårt kursutbud är brett och anpassat efter byggbranschens platslednings behov. Vårt fokus ligger på att ha engagerade, moderna och inspirerande föreläsare, familjär service, härliga miljöer och alltid god mat och hembakat fika. Vi arbetar efter våra värdeord: familjärt och personligt, modernt, engagerade, inspirerande och utvecklande.


Hitta hit

Visa var