Kursadministratör till koordinerande roll i centrala stockholm

Om jobbet

Söker du ett arbete inom administration och är intresserad av att jobba i en koordinerande roll? Är du som person flexibel, ansvarstagande och strukturerad? Skulle du trivas i en social tjänst med många olika kontaktytor? Då kanske tjänsten som kursadministratör är någonting för dig! Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en kursadministratör med start i januari. Du kommer jobba i ett nära samarbete med såväl kursdeltagare som dina interna kollegor. Företaget arbetar med utbildning inom bland annat kvalitet och verksamhetsutveckling och har varit en aktör på marknaden under lång tid. Som Kursadministratör kommer du primärt att jobba kontorstider men vid kvällsseminarier krävs det att du kan jobba till 19:00 och då istället börjar senare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kund.

Arbetsuppgifter

Som kursadministratör kommer du ansvara för och sköta alla bokningar av kurser. När en anmälan kommer in är det ditt jobb att administrera det i systemet och sedan maila bekräftelse och senare kallelse till kursdeltagarna. Eftersom du kommer ha det övergripande ansvaret kommer en del av ditt jobb vara att svara på frågor över telefon gällande såväl anmälningar som de olika kurserna. Du kommer även att underlätta för kursansvariga genom att beställa luncher, frukostar och kursmaterial.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för den löpande kontakten med kursdeltagare
 • Duka av glas och dylikt
 • Administrera i datasystemet
 • Boka resor
 • Lägga scheman för de olika kurserna
Tjänsten passar dig som vill jobba i en koordinerande roll där du är spindel i nätet. Du har förmodligen även ett intresse för utbildningsföretag och tycker att det är en spännande verksamhet.

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i office-paketet
 • Har 1-2 års erfarenhet av administrativt arbete
 • Har goda kunskaper i svenska då all intern kommunikation sker på detta språk
 • Har goda kunskaper i affärsengelska då det ibland krävs i kontakten med kursdeltagare
Det är även meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person är du väldigt ansvarstagande och serviceminded samtidigt som du tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Eftersom du kommer koordinera kurserna är det viktigt att du är strukturerad och noggrann så att kursadministreringen blir rätt. Vidare är du en person som är van att lösa problem och alltid ser lösningar. Eftersom du kommer ha uppgifter såväl högt som lågt är du prestigelös i ditt arbetssätt och van vid att hugga i där det behövs.

Övrig information
 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Koordinator
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.