Kundtjänstmedarbetare till världsledande varumärkesföretag

Om jobbet

Är du serviceinriktad, tycker om att samarbeta och skapa goda relationer? Är du tillgänglig för uppdrag med start omgående? Adecco Office&HR söker nu för kunds räkning två stycken kundtjänstmedarbetare, en för den svenska marknaden och en för den norska marknaden.

Om Tjänsten
I denna roll kommer du att ingå i ett nordiskt team där du arbetar med kundsupport och blir företagets ansikte utåt. Du kommer ansvara för underhåll av förhandlingar med kunder, underlätta lösningar i order och lagerbeställningar och du kommer hela tiden arbeta med att förbättra kundnöjdheten.
Du kommer ha ett nära samarbete med produktionsplanering. Du kommer på daglig basis att hantera konsumentfrågor och klagomål via telefon, e-mail och övriga kommunikationsmedel. Vidare kommer du att föra statistik kring dessa områden till närmsta chef samt rapportuppföljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundtjänstarbete eller annat serviceyrke sedan tidigare för att kunna leverera service i världsklass.

Om dig
Vi söker dig som är positiv, flexibel och serviceinriktad. Som är nyfiken och har lätt för att lära. Du är en person som drivs av att skapa goda relationer och du tycker om att arbeta med problemlösning. Är du självständig och inte har några problem att ta egna initiativ är detta en tjänst för dig!
Det är meriterande om du är finsktalande och tidigare arbetat i SAP.

Viktigt för tjänsten är:
  • Kunskaper i MS Office
  • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson på peder.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.