Kundtjänstmedarbetare till Tretti.se

Tretti.se · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Tjänstebeskrivning

Är du en utåtriktad person som gillar att sprida glädje på jobbet, arbeta i ett team och trivs med att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap? Då är det här jobbet för dig!

Vi söker en effektiv person med mycket framåtanda som alltid gör sitt bästa och brinner för att ge fantastisk service. Tjänsten omfattar heltid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att hjälpa kunder via telefon och e-post. Tretti.se är måna om sin personal och arbetar aktivt för att göra dem nöjda. Personalen har tillgång till gym samt cyklar vid pendelstationen för att man smidigt ska kunna ta sig till och från kontoret. På Tretti.se arbetar samtliga i support-teamet med en stor variation av ärenden och frågor. Du kan förvänta dig ett omväxlande arbete med kunden i centrum. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
  • Ta emot inkommande samtal
  • Besvara mail från kunder
  • Ge råd och tipsa kunder om företagets tjänster och aktuella kampanjer
Krav på person

Vi söker dig som alltid prioriterar nöjda kunder och som alltid ger bästa möjliga service. Som person är du en social lagspelare som sprider positiv energi omkring dig. Du har förmågan att prioritera vad som behöver göras först och tar ansvar för dina blir arbetsuppgifter blir genomförda. Har du arbetat inom kundtjänst eller försäljning ser vi det som ett plus. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift och har god datavana.

Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta hos Tretti.se med möjlighet till överrekryteringr. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Vill du jobba på en av Sveriges populäraste näthandelsföretag?

Tretti.se säljer vitvaror och hushållsapparater, huvudsakligen via Internet, till lägre priser än i vanliga butiker. Tack vare att de säljer produkter via webbshop istället för vanliga butiker slipper de bland annat höga lokalhyror och dyra kostnader för försäljning, personal, lager och butiksexponering. Och eftersom de kan hålla låga kostnader leder det i sin tur till att de kan erbjuda lägre priser till deras kunder.