Kundtjänstmedarbetare till Pitney Bowes i Häggvik

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av kundservice och vill arbeta med att leverera förstaklassig service? Då är tjänsten som kundtjänstmedarbetare till Pitnet Bowes något för dig!

Om Tjänsten

På Client Services så assisterar vi kunder med diverse inkommande ärenden, både via telefon och mail. Avdelningen utgör en del av vårat Nordiska Shared Service Center. Detta innebär att vi har medarbetare som arbetar mot olika marknader i den nordiska regionen. Samtliga medarbetare ansvarar för att vara våra kunder behjälpliga med frågor som rör ordinarie kundtjänstfrågor, d.v.s. fakturafrågor, leveransfrågor, avtalsfrågor mm. På Pitney Bowes så strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar var gäller kundupplevelse och bemötande. Avdelningen består idag utav ca 10 st. medarbetare som alla rapporterar till Teamleader för avdelningen.

Arbetsplatsens geografiska område är förlagd i Häggvik, Sollentuna. Kontoret består av 120 st medarbetare.
Arbete sker på vardagar, dagtid. Arbetstid, 08.00 - 16.30

Om Dig
Vi söker dig som drivs av kundkontakt och är bekväm med att hantera kundsamtal. Du har en naturlig fallenhet för det sociala samspelet och förstår vikten av att vara inlyssnande och kommunikativ i kunddialogen. Vidare är det viktigt att du har ett lösningsorienterat och- pedagogiskt förhållningssätt i din framtoning. Det här är tjänsten för dig som är självgående, flexibel och teamorienterad
  • Tidigare erfarenhet av administrativt arbete alt. Kundservice/Support
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av telefon som främsta verktyg
Om Anställningen
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare på Pitney Bowes är ett konsultuppdrag via Adecco med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget pågår t om mars 2017.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annelie Sandberg 08-598 981 96

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.