Kundtjänstmedarbetare till omtyckt företag i Solna

Om jobbet

Sedan grundandet 1899 är vårt kundföretag ett oberoende familjeföretag som känner samma ansvar i förhållande till ägare, anställda, kunder och leverantörer som till miljö och samhälle. Företaget är inriktat på tillverkning av maskiner för kök, tvätt- och golvvård samt tvätt- och diskutrustning för professionell användning och medicin- och laboratorieteknisk utrustning.

Vår kund värderar långsiktigt tänkande och agerande, kontinuitet beträffande värderingar och målsättningar, ett partnerförhållande till kunder och leverantörer och en medarbetarorienterad företags- och ledningskultur.

Om tjänsten
Du kommer i den här rollen att ingå i en trevlig kundtjänstgrupp bestående av 20 personer och arbeta på ett fräscht och nyrenoverat kontor i Solna. Detta är ett konsultuppdrag under 6 månader med intentionen att sedan övergå till en fast anställning hos vårt kundföretag. Tjänsten är på heltid som hos vår kund motsvarar 37,5 timmar / vecka. Start omgående.

Arbetsuppgifter:
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Hantera och behandla inkommande telefonsamtal och mail
  • Orderadministration
  • Systemarbete, främst i SAP
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med kundservice samt lägger stor vikt vid att du som person är positiv, driven, ansvarsfull och serviceinriktad.
  • Tidigare erfarenhet från att arbeta i affärssystem - gärna SAP men det är inget krav
  • Som person är du öppen, prestigelös och trivs att arbeta i team
Stämmer beskrivningen in på dig? Sök då tjänsten redan idag, urval sker löpande!

Sökord: orderadministration, kundservice, kundtjänst
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Ring Elisabet Holmene, 08-58622709

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.