Kundtjänstmedarbetare till Hemfrid!

Om jobbet

Är du en person som motiveras av kundkontakt och är riktigt duktig på service? Vill du arbeta i ett högt tempo på ett företag som befinner sig i en stark tillväxtfas? Hemfrid söker nu en till person till deras kundserviceteam i Stockholm. Om du vill vara med på en spännande utvecklingsresa och bidra till att Hemfrid blir ett serviceföretag i framkant tycker vi att du ska skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Hemfrid grundades 1996 och idag har företaget cirka 2100 medarbetare som hjälper våra kunder med städning, barnpassning, trädgårdshjälp och många andra tjänster i hemmet. Att förenkla vardagen för deras kunder är Hemfrids främsta drivkraft. Hemfrid är ett snabbt växande bolag och bidragande till deras framgång är deras värdegrund; att de är kunniga, nytänkande och handlar med ett stort hjärta.

Academic Work söker för Hemfrids räkning en kundservicemedarbetare till deras kontor i Stockholm. I rollen som kundservicemedarbetare har du som ansvar att bemöta Hemfrids befintliga och potentiella kunder med förstklassig service. Du välkomnas till Hemfrids fina kontor på Södermalm, en dynamisk och social arbetsplats där man har roligt tillsammans.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemfrids önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hemfrid.

Arbetsuppgifter

Som Kundservicemedarbetare kommer du arbeta mot Hemfrids befintliga och potentiella kunder genom att ge dem service via telefon, e-mail och Hemfrids chattfunktion. Tillsammans med dina kollegor på kundservice hanterar du olika typer av ärenden såsom att boka hembesök, boka om schemalagd städning och svara på kunders frågor. Som Kundservicemedarbetare stöttar du även Hemfrids säljare med administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som tycker om kundkontakt och som motiveras av att arbeta under ett högt tempo. Brinner du även för att leverera riktigt bra service? Då är det kanske dig vi söker!

Vi söker dig som
  • Har 1-2 års relevant arbetslivserfarenhet av kundbemötande och service från kontorsmiljö.
  • Behärskar svenska och engelska språket väl i både tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en telefonväxel alternativt i en roll som exempelvis receptionist eller kundtjänst.

För att trivas i organisationen är du en snabbtänkt person som tycker om att arbeta med människor i ett högt tempo. Vidare anser vi att du som söker är förtroendeingivande och har hög social kompetens för att möta kunder på rätt sätt. På Hemfrid värdesätts alla relationer högt och arbetsplatsen karaktäriseras av en positiv, flexibel och lösningsorienterad inställning bland medarbetarna. Du bör vara en positiv person som är resultat- och utvecklingsdriven samt ser positivt på förändring.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Södermalm i Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Emelie Gustafsson, 08-522 589 37
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 jan

Om företaget

Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster och bolagets värderingar handlar om nytänkande, kompetens samt stort hjärta. Bolaget erbjuder bland annat städning, fönsterputs, barnpassning, samt trädgårdsarbete, vardagsomsorg till äldre och andra tjänster som förenklar vardagen och som ger kunderna tid till annat. Hemfrids kunder är privatpersoner som antingen köper tjänsterna direkt av Hemfrid eller nyttjar dem som löneförmån via sin arbetsgivare.
Hemfrid grundades 1996 och har idag drygt 2100 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Stockholm men företaget har också kontor i Malmö, Göteborg, Uppsala och Västerås.