Kundtjänstmedarbetare till GS1

GS1 · Försäljning · 12 nov

Om jobbet

GS1 har mycket spännande på gång och söker därför fler serviceinriktade kundtjänstmedarbetare.

Nu har du chansen att komma in i ett härligt gäng i fantastiska lokaler i centrala Stockholm. Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får arbeta tillsammans med mycket kompetenta medarbetare som månar om varandra. Här får du vara med att fortsätta bygga upp en välfungerande avdelning och GS1 arbetar kontinuerligt med att förbättra dokumentation/ kundsupportstöd, teknik och arbetsprocesser.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • ge kundservice per telefon och mail inom first- och secondline support
  • hantera beställningar
  • svara på fakturafrågor
  • hålla i utbildningar
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Kundsupporten är idag telefon- och mailbaserad. För att öka kunskapen om GS1-standarden genomförs klassrumsledda utbildningar i GS1 Swedens interaktiva mötesrum, Concept Centre. Du som kundtjänstmedarbetare kommer att vara delaktig i att hålla dessa utbildningar. Resor inom Sverige kommer att förekomma.

Tjänsten är på heltid. Start sker enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. GS1 erbjuder bra förmåner. Arbetsklimatet präglas av lojalitet, empati och ett nära samarbete.

VEM ÄR DU?

Som person är du nyfiken, positiv och trivs med samarbete. Du är duktig på att skapa och underhålla goda relationer, har tydligt kundfokus och lätt för att förklara för andra. Då verksamheten har en stor produktportfölj är det viktigt att kunna förstå och analysera frågor och skapa kundnytta.

Du som söker har minst ett par års erfarenhet i ett kundservicerelaterat arbete. Du kanske har erfarenhet av och trivs med att hålla i utbildningar. Du är van vid att ha telefonen och datorn som främsta arbetsverktyg och har goda kunskaper i Officepaketet. Har du tidigare arbetat i Microsoft Dynamics eller andra CRM-system är det en fördel. Ett teknikintresse samt erfarenhet av logistik och e-handel är meriterande. Kanske har du en utbildningsbakgrund inom försäljning eller service men framförallt ett starkt engagemang och driv i det du gör. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Talar du något ytterligare språk är det positivt.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Kundtjänst

Ring Claudia Ullreich Engmer, 0734 34 64 56

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.