Kundtjänstmedarbetare till dagstidning sökes

Om jobbet

Vi söker nu nya medarbetare till en stor dagstidnings kundtjänst.

Är du en hjälpsam person som skulle tycka det vore intressant att arbeta i en kundtjänst där frågorna kan vara varierande, från prenumerationsfrågor till frågor kring artiklar och debattinlägg?

Vi söker dig som är duktig på service, tycker om att prata med människor och har en mogen och professionell framtoning. Förutom att hantera kundtjänsten över telefon så kommer det även förekomma mailkontakt med kunder, så det är krav på goda kunskaper i svenska språket.
  • Kundtjänsten har öppen 7-17 på vardagar och 8-12 på helger. Stängt på röda dagar. Man arbetar på rullande schema, exempelvis 7-15 ena dagen, 9-17 andra dagen och sedan två helgdagar per månad.
  • Tjänsten är på 80-100 % och man är anställd som konsult via oss på Sprio. Tjänsten inleds med 6 månads provanställning.
  • Ort; Centrala Stockholm
Då det är tillsättning omgående så ser vi gärna att du inkommer med ansökan så snart som möjligt om du finner rollen intressant.

Sprio är ett rekryterings- och bemanningsföretag som i första hand arbetar för att ge unga personer en skjuts ut på arbetsmarknaden.Är du nyfiken på att veta mer och har frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på hej@sprio.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget