Kundtjänstmedarbetare sökes till orderavdelning

Om jobbet

Vi söker nya kollegor till kundtjänst - inriktning save desc.

I denna roll kommer du att hantera inkommande samtal från kunder som vill avsluta sin tjänst/beställning hos vår kund eller vill göra ändringar eller tillägg på sin nuvarande beställning/order. Det innebär att du ska kunna göra en behovsanalys och snabbt kunna snappa upp vad kunden kan tänkas behöva, alternativt behöva ändra på, för att kunden ska bli så nöjd som möjligt.

Denna tjänst är säljbetonad, dock kommer det aldrig att vara utgående samtal man gör till kunder, samtliga kunder tar själva kontakt för att stämma av aktuella erbjudanden, diskutera tillägg eller så kanske överväger de att avsluta sin tjänst.

Erfarenhet av kundtjänst eller butiksservice är meriterande men absolut inget krav. Att du har lätt för att förstå andra människors behov är A & O för denna roll.

Ort; Stockholm

Omfattning; Heltid

Start; December 2016

Är du intresserad av tjänsten eller vill ha ytterligare information, sök gärna så snart som möjligt då intervjuer hålls löpandes.

Sprio är ett rekryterings- och bemanningsföretag som i första hand arbetar för att ge unga personer en skjuts ut på arbetsmarknaden.Är du nyfiken på att veta mer och har frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på hej@sprio.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget