Kundtjänstmedarbetare sökes - Dagtid 8-17

Om jobbet

Är du en social person som har lätt för att prata med andra människor? Är du i startgropen av din karriär och vill få en fot in på arbetsmarknaden? Ser du dig själv som vänlig och hjälpsam? Då kanske du är en person för oss!En av våra kunder söker nu kundtjänstmedarbetare för deras kundtjänst med arbetstider vardagar 8-17.

Är du en glad och lösningsorienterad person? Är du social och har skinn på nästan? Då kanske detta är något för dig. Dina arbetsuppgifter kommer främst innebära att besvara inkommande samtal, hjälpa och vägleda kunder med deras olika frågor och problem. Du erbjuds en arbetsplats på ett centralt kontor i Stockholm där du arbetar enligt kollektivavtalet med förmåner som till exempel friskvårdsbidrag.

Du behöver ha en gymnasieexamen med godkänt i kärnämnenas grundkurser; svenska, engelska och matematik. Vi kräver inga tidigare erfarenheter inom serviceområdet eller yrkeslivet. Du kommer få en fullbetald introduktionsutbildning och en bra grund att stå på för att få rätt förutsättningar och kunskap att kunna ge professionell service åt våra kunder. Vill du hänga på oss och få en rejäl språngbräda ut i arbetslivet? Tveka inte, hör av dig!

Sprio är ett rekryterings- och bemanningsföretag som i första hand arbetar för att ge unga personer en skjuts ut på arbetsmarknaden.Är du nyfiken på att veta mer och har frågor eller funderingar, kontakta oss gärna på hej@sprio.se
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 juni

Om företaget