Kundtjänstmedarbetare på heltid sökes för framtida uppdrag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du tidigare arbetat med kundbemötande? Är du serviceminded och trivs med ett arbete där kunden står i centrum? Då du kan du vara den vi söker för kommande kundtjänstuppdrag!
Som kundtjänstmedarbetare kommer dina arbetsuppgifter bestå bland annat av att ta emot inkommande samtal samt besvara mail och chatt. Du arbetar främst med telefonen som redskap och bör vara en duktig problemlösare.

Beroende på vad vår kund efterfrågar kommer du antingen anställas direkt till företaget alternativt blir du anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund i Stockholm. Rekrytering sker utefter våra kunders behov och när ett behov uppstår rekryterar vi delvis utifrån de personer som lagt in sig i intressepoolen. Uppdraget är på heltid och kontorstider tillämpas.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker har tidigare erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon. Vidare är du serviceinriktad, har ett trevligt och tillmötesgående sätt och trivs med kundkontakt över telefon. Du ska ha god hand med datorer och behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Vidare vill vi att du har en hög arbetsmoral och inser vikten av en god kundrelation. Du har lätt för att lära och trivs med att arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Passar detta in på dig? Ansök redan idag, du kan vara vår framtida kundtjänstmedarbetare!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!