Kundtjänstmedarbetare på deltid sökes till framtida uppdrag!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill arbeta extra inom kundtjänst? Har du tidigare erfarenhet från kundbemötande? Är du serviceminded och trivs med ett arbete där kunden står i centrum? Då kan du vara den vi söker för kommande kundtjänstuppdrag!
Som kundtjänstmedarbetare kommer du ta emot inkommande samtal från företagets kunder. I tjänsten kommer du även ha kontakt med kunder via mail och chatt. Du arbetar främst med telefonen som redskap och bör vara en duktig problemlösare.

Vi vill att du är tillgänglig för arbete minst 2-3 pass/vecka under terminerna och arbetstiderna är främst förlagda på vardagar under dagtid. Du blir anställd som konsult hos StudentConsulting men arbetar ute hos någon av våra kunder i Stockholm.

Kunskaper för uppdraget

Det är ett krav att du studerar på minst 50 %. Vidare ser vi att du har minst 1 år kvar av din utbildning. Du som söker har tidigare erfarenhet av kundbemötande, gärna via telefon. Vidare är du serviceinriktad, har ett trevligt och tillmötesgående sätt och trivs med kundkontakt över telefon. Du ska ha god hand med datorer och behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift. Du har hög arbetsmoral och inser vikten av en god kundrelation. Du har lätt för att lära och trivs med att arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Passar detta in på dig? Ansök redan idag, du kan vara vår framtida medarbetare!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!