Kundtjänstmedarbetare inom logistik till Södertälje

Om jobbet

Har du erfarenhet av kundtjänstarbete och kan börja arbeta omgående?

Då har vi uppdraget för dig på ett internationellt företag i Södertälje!

Om Tjänsten
I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i en grupp som främst arbetar med avvikelserapporter kring företagets produkt eller tjänster. Dina arbetsuppgifter består i första hand av att besvara kundförfrågningar via telefon eller e-mail. Förutom kundkontakt ingår det också en del administrativa arbetsuppgifter som ordermottagning, hantera och kontrollera prislistor och fakturor etc.

Om Dig
Vi söker dig som har gymnasiekompetens och tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete. Som person har du en hög känsla för service, är trygg i din roll och jobbar gärna på ett strukturerat sätt. Vidare behärskar du engelska i tal och skrift och har goda datorkunskaper.

Vi tror att du är en glad och social person, det är viktigt att du har ett trevligt sätt att bemöta människor och är förtroendegivande. Du har förmåga att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du älskar att ge service.

För att arbeta som konsult hos oss bör du vara positiv, flexibel och kontaktskapande. Du har stor personlig mognad och en hög känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Det är meriterande om du är flytande i det tyska språket.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning/start omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om Ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.