Kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Randstad söker nu en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till kund. För att passa in trivs du i en snabb, ung organisation som ständigt växer.

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer ditt fokus vara att sträva efter kundnöjdhet. Du kommer ta emot inkommande samtal från kunder, spåra paket och boka utkörningar. Du får en utbildning på sju dagar för att kunna svara på kundernas frågor på bästa sätt. Du arbetar i nära samarbete med kollegor där alla hjälper alla. Vi har erfarna coacher och teamledare på plats för att underlätta ditt arbete och finns till hjälp för att både svara på frågor och stötta dig i arbetet.

Din bakgrund

Flytande kunskaper i tal och skrift på engelska och svenska är ett krav. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter eller inom service. Det är även meriterande om du har någon sorts förkunskap, till exempel läst ekonomi på gymnasiet eller har intresse av ekonomi.

Dina egenskaper

För att vara bekväm i rollen är det av fördel att vara positiv, serviceinriktad samt ha en vilja att hjälpa andra. För att trivas här tror vi att du har en mycket god pedagogisk förmåga i form av att förklara och ge lösningar samt uppskattar att arbeta självständigt.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
11
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.