Kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Vi söker nu serviceinriktade och säljdrivna Kundtjänstmedarbetare till vårt huvudkontor i Stocksund

Arbetsbeskrivning
I denna roll arbetar du med såväl hantering av serviceärenden som försäljning till våra kunder. Med hög servicekänsla svarar du på inkommande e-mail och telefonsamtal för att lösa kundens problem på bästa sätt. Du ska säkerställa att kunden får all information den behöver, genom att ställa frågor och vara lyhörd för svaren samtidigt som du aktivt driver varje samtal mot försäljning. Du kommer sitta där allt händer, ha nära kontakt med alla delar i verksamheten från inköp, logistik, marknad till slutkund. Genom att sitta nära våra nyckelavdelningar kommer du alltid att hålla dig uppdaterad om vad som händer på företaget, och på så vis kunna hålla våra kunder aktualiserade när det behövs.

Vi söker ett flertal medarbetare till tillsvidareanställningar (vi tillämpar 6 månaders provanställning) och tjänsterna gäller en 80% s anställning och två tjänster på 25%. Arbetstider kommer att förläggas utefter våra varuhus öppettider, därmed även kvällar och helger. Tillträde till tjänsterna är snarast möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du en sann lagspelare med högt resultatfokus som snabbt anpassar ditt arbetssätt efter nya instruktioner och arbetar effektivt för att uppnå dina och teamets mål. Du är serviceinriktad; ödmjuk, hjälpsam och positiv som person. Du har fallenhet för att skapa relationer och kommunicerar med lätthet såväl via telefon som skriftligen. Du har ett starkt fokus på kunder och deras behov. Tempot i teamet varierar beroende på aktivitetsnivåerna på marknadsföring, säsong mm. därför behöver du vara stresstålig och duktig på att alltid leverera hög kvalité oavsett period, lugn som hög. Vi lägger stor vikt vid din pedagogiska förmåga, att kunna hantera svårare kundsamtal, behålla lugnet och samtidigt kunna svara sakligt.

Du har minst gymnasieutbildning och god datorvana, tidigare erfarenhet av kundkontakt/telefonvara, försäljning och andra servicerelaterande yrken. Vidare behärskar du engelska och svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som Kundservicemedarbetare får du en utmanande roll med möjligheten att tillsammans med oss vara med och bygga en ny verksamhet med fokus på KUNDEN.Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi lägger vi mycket tid och energi på din utveckling och utbildning, vi kommer ge dig alla verktyg som krävs för att lyckas, genom utbildning och kontinuerlig coaching. För oss är din utveckling viktig och vi ser gärna att personer växer internt och tar sig an nya utmaningar inom företaget.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team?
Då ska du ansöka så snart som möjligt! Vi gör urval och kallar till intervjuer löpande.

Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Sarkan Rahim, rahims@media-saturn.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Danderyd
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Säljsupport
Kundtjänst
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Media Markt och Saturn är Europas största återförsäljare av hemelektronik, med över 1000 varuhus i 15 länder. I mer än 35 år har Media Markt varit synonymt med innovation, kompromisslös kundorientering och ett omfattande utbud av tjänster.

Vi befinner oss i en spännande fas i Sverige just nu, där vi bygger upp en helt ny avdelning, ett Call Center på vårt huvudkontor. Därför söker vi dig som har passion för kundservice och älskar att arbeta målinriktat med försäljning.