Kundtjänstmedarbetare

Om jobbet

Som kundtjänstmedarbetare på 4Finance kommer du att hantera all vår in- och utgående kommunikation med våra kunder via såväl telefon, email som chat.

Då vi är ett ungt och piggt framgångsföretag värderar vi dina personliga egenskaper högre än tidigare erfarenheter och utbildningar. Saker som fingertoppskänsla och serviceådra är viktiga, men även ambition och personlig integritet.

Rent konkret behöver du, av naturliga anledningar, ha god hand om både svenska och engelska språket i tal och skrift. Du behöver minst ha gymnasieexamen, gärna med inslag av ekonomi eller matematik.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet inom kundservice samt om du tidigare arbetat med konsumentkrediter och kreditgivning.

Vi erbjuder en snabbt växande internationell arbetsplats med högt i tak och goda möjligheter att själv få vara med och påverka bolagets framtida utveckling. Vi förespråkar initiativrikedom och öppenhet.

Utöver detta erbjuder vi:
  • Fast lön + OB tillägg.
  • Heltid tillsvidareanställning.
  • Friskvårdsbidrag.
  • Fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad.
  • En härlig gemenskap och inspirerande kollegor.
Så vad väntar du på? Skicka omedelbums iväg ditt mail med ett kort CV och presentation av dig själv till cv@4finance.se.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

4Finance är ett företag som erbjuder ett antal olika finansiella produkter till privatpersoner, exempelvis lån och sparande. Vi är marknadsledande inte bara i Sverige i vår bransch, men är en del av en ledande internationell koncern som också växer så det knakar.

Då det är många som snabbt går vidare inom bolaget till högre positioner, behöver vi hela tiden rekrytera nya talanger till främst vår kundtjänst.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var