Kundtjänst till Pitney Bowes

Om jobbet

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Pitney Bowes i Sollentuna. Vi söker 4 personer till uppdrag i höst/vinter, ansök redan idag!

Som kundtjänstmedarbetare ligger ditt fokus på att ge förstklassig service och hjälpa företagets kunder. Pitney Bowes är ett internationellt bolag som bland annat erbjuder frankeringsmaskiner till företag runt om i Norden. Företagets Stockholmskontor ligger i fräscha lokaler i Sollentuna.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du få möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du ingår i ett glatt team, men arbetar självständigt enligt uppsatta kvalitetsmål. En gedigen introduktion kommer att ges i början av din anställning där verksamheten presenteras och arbetsuppgifterna introduceras.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ta emot samtal och hjälpa Pitney Bowes kunder med olika problem eller frågor. Du kommer även hjälpa kunder via mejl samt ta emot samtal från danska och norska kunder.

Rollen innebär i korthet

Detta uppdrag är på heltid och ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av TNG och jobbar som konsult på Pitney Bowes. Du kommer ingå i ett team på cirka 10 personer och du kommer alltid ha någon att fråga ifall du stöter på problem.

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse för att ge god service och arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Du har en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt. Vi tror att du har ett till två års erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter och tidigare erfarenhet av kundservice eller försäljning där telefonen varit ditt huvudsakliga arbetsverktyg är meriterande. Goda kunskaper i svenska är ett krav och det är meriterande ifall du även kan andra nordiska språk.

Som person är du noggrann och brinner för mötet med kunden samtidigt som du gillar att lösa problem.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Ort
Sollentuna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Försäljning
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundservice
Kundtjänst
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.