Kundtjänst till etablerat företag

Om jobbet

Jobbeskrivning

Just nu söker vi kundtjänstmedarbetare som alltid har 100% fokus på att ge kunden den bästa tänkbara servicen. Är det dig vi söker?

Arbetet kommer att utföras ute hos vår kund som bjuder på en härlig stämning mitt i Stockholms city. I ditt arbete kommer du att få hjälpa dem som ringer in och behöver support inom olika områden, även administrativa uppgifter kan förekomma. Förutom goda utvecklingsmöjligheter så tillkommer också en kortare utbildning där du får chansen att bredda på dina erfarenheter.

Personliga egenskaper
  • Har visioner om att alltid nå nya mål
  • Har en positiv energi
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kan starta omgående
  • Brinner för att leverera service i världsklass
Har du inte jobbat inom detta tidigare? Det spelar ingen roll, självklart är det meriterande men inget krav. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Så vad väntar du på? Sök redan idag så har du chans att få bli en del av denna härliga arbetsplats.

Sökord: kundsupport, callcenter, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare, support, supportmedarbetare, teknisksupport, kundtjänstarbetare, kundservice, kundservicemedarbetare, kundservicearbetare, service, serviceyrke, kundbetjäning, kundhantering, kundbemötande
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.