Kundtjänst mot visumärenden och med ambassadkontakt

Om jobbet

Comet Consular Services jobbar dagligen för att öppna världen för sina kunder. Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare som brinner för att ge service i världsklass och trivs i en administrativ roll. Välkommen till ett jobb med inslag av många olika länder, språk och servicefrågor!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Comet Consular Services räkning en kundtjänstmedarbetare på heltid med start omgående, till deras kontor vid Sveaplan/Wennergren center. Du som söker denna tjänst brinner för att ge service utöver det vanliga och har inga problem med att uttrycka dig såväl i tal och skrift på svenska och engelska. Det är dessutom meriterande om du behärskar ytterligare något av de andra nordiska språken.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Comet Consular Services. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Comet Consular Services önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på Comet Consular Services arbetar du med att ta emot inkommande samtal och e-mail samt hjälper kunder genom att svara på frågor från högt till lågt. Kundernas frågor kan handla om allt från hur man skickar in en visumansökan, hur lång tid det tar och vad det kostar till fakturafrågor och regler kring resor mellan länder.

Du kommer till exempel att:
 • Svara på inkommande samtal och e-mail
 • Besvara på frågor kring allt ifrån visumansökningar till fakturafrågor
Tjänsten passar dig som trivs och presterar bäst i en roll med högt tempo och där du får kombinera dina administrativa färdigheter med din förmåga att kommunicera och leverera service i världsklass!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete i kundtjänst eller med service. Utöver detta har du god datorvana då du kommer administrera ärenden i Comet Consular Services affärsystem. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i i såväl svenska som engelska, både muntligt och skriftligt, då Comet Consular Services arbetar över landsgränserna och har engelska som koncernspråk. Som person har du inställningen att alltid hitta det mest lämpliga tillvägagångssättet för att tillfredsställa kundens behov på ett serviceminded och effektivt sätt. I denna process värdesätter vi personliga egenskaper som serviceminded högt.

Vidare är du:
 • En person som brinner för kundservice och möjligheten att göra varje kund till en än mer nöjdare kund
 • Snabblärd och rapp i ditt arbetssätt. När mailen trillar in och telefonen fortsätter ringa lägger du i en extra växel och tycker att det är extra kul!
 • Systemsnabb och har vana av att arbeta med dator och telefon som verktyg
 • Intresserad av att få arbeta administrativt och serviceinriktat på heltid
Efterfrågade specifika kompetenser:
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Detta då engelska är koncernspråk och allt registreras på engelska.
 • 0-2 års administrativ erfarenhet, samt god erfarenhet av service sedan tidigare
Det är meriterande om behärskar ytterligare ett eller flera av de övriga nordiska språken. Då många av dina kollegor dagligen kör visumansökningar till flertalet Ambassader, är det meriterande om du har B-körkort och god körvana i centrala Stockholm. Detta så du kan vara flexibel och ställa upp vid behov.
 • Start: Slutet på oktober / början av november
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med god chans till förlängning och överrekrytering på sikt
 • Placering: Sveaplan, Wennergren center
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Comet Consular Services hjälper företag och privatpersoner att resa till och verka på utländska marknader, legaliserar affärsdokument och andra handlingar genom olika rättsliga insatser samt erbjuder professionell översättning av alla slags affärsdokument och intyg, till och från världens alla språk. Läs mer om Comet Consular Services här.