Kundtjänst

Om jobbet

Vi söker dig om brinner för service och tycker om ha kontakt med människor. Vi söker både personer som ville jobba heltid och även personer som vill jobba deltid i Stockholmsområdet.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare fungerar du som företagets ansikte utåt och arbetar med telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att serva företagskunder via inkommande samt utgående samtal på ett trevligt och hjälpsamt sätt.

Din bakgrund

Du som söker har minst gymnasiekompetens och brinner för service.
Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter sen tidigare.
Du har dokumenterad erfarenhet från något serviceyrke.
Du har mycket god datavana.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Dina egenskaper

Du som person har en förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig och bidra till att skapa goda relationer. Du har hög känsla för service och arbetar effektivt under stress. Du är också noggrann, utåtriktad och känner stor engagemang för ditt arbete.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.