Kundsupport till danske bank

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för kundrelationer och är en problemlösare av rang? Är du nyligen klar med dina ekonomistudier och väntar på chansen att få omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken? Vill du få in en fot på en av Nordens ledande finanskoncerner och arbeta med Danske Banks största företagskunder? Då kan det vara dig vi söker till Danske Bank!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Danske Banks räkning en medarbetare till kundsupport. Avdelningen består av 23 medarbetare i Stockholm och Göteborg som tillsammans erbjuder lösningar som effektiviserar hanteringen av företags likviditet, transaktionsflöde och processer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Det finns goda möjligheter att på sikt bli anställd direkt av Danske Bank. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Cash Management är centralt i relationen och du blir en nyckelspelare i kundteamen. Förenklat uttryckt kan man säga att Cash Management handlar om att ta betalt så fort som möjligt, behålla pengarna så länge som möjligt och under tiden förvalta dem så effektivt som möjligt. Eller ännu enklare uttryckt att tjäna pengar på pengar. Du kommer att ha en aktiv del i relationen med kunden och står i nära samarbete med vår säljorganisation. Du kommer att ha daglig kontakt med Treasury- och finansavdelningar på många av de största företagen i Sverige och även med några av de största internationella bolagen i världen. Du kommer även stå i nära samarbeta med andra kollegor inom Business Banking och C&I.

Du kommer till exempel att:
  • Bistå bankens kunder med löpande support kring bankens cash management-produkter via mail och telefon
  • Vårda och utveckla relationer med nya och befintliga kunder
  • Tillsammans med övriga medarbetare i teamet arbeta för att nå avdelningens uppsatta mål
Vi söker dig som
  • Är nyutexaminerad ekonom från högskola/universitet
  • Har tidigare erfarenhet av service och kundrelationer
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt då du kommer ha daglig kontakt med utländska banker och företag.
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom bank, men det är inget krav.

Som person är du en serviceinriktad problemlösare som trivs med att arbeta i team där tempot är högt. Att alltid leverera högsta kvalitet med personlig service både till kollegor och bankens kunder ser du som en självklarhet. Vi tror också att du som söker är en driven person med stort engagemang och du tycker om att ta dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [stn02@academicwork.se](mailto:stn02 @academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan.

START: Januari

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 3 månader, god chans till förlängning

UPPSKATTAD ARBETSTID: 8.30-17.00

PLATS: Norrmalmstorg, Stockholm

URVAL: Sker löpande

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Danske Bank är en ledande nordeuropeisk bank med tydliga ambitioner för framtiden: att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern genom att sätta nya standarder inom finansiella tjänster. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 19 000 anställda i 15 länder.