Kundsupport/bokningsmottagare till internationella biluthyrningsbolaget Europcar

Om jobbet

Trivs du med mycket kundkontakt och drivs av att ge god service? Då kan detta vara tjänsten för dig. Vi söker två serviceinriktade personer till Europcars kundsupport och bokningsmottagning. Tjänsten är på heltid med start omgående på deras kontor i Årsta park i Stockholm.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Europcars räkning två personer till sin kundsupport och bokningsmottagning. Tjänsten är på heltid och inledningsvis på sex månader med chans till förlängning. Deras kontor är beläget i Årsta park och du kommer att arbeta kontorstider. Europcar är ett internationellt bolag som hyr ut bilar, de samarbetar både med privat- och företagskunder samt resebyråer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Europcars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

Som kundsupport och bokningsmottagare kommer du att:
 • Ta emot inkommande samtal och email som är kopplade till Europscars bokningsverksamhet och göra bokningar i deras bokningssystem.
 • Svara på generella frågor kring priser och uthyrningsvillkor.
 • Hantera tillkommande administration och dokumenthantering.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i ett högt tempo och att ha mycket kundkontakt.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet från liknande arbete inom en kundservice- eller bokningsmottagare samt har vana från att arbeta med kundkontakt via email och telefon.
 • Har minst gymnasieutbildning.
 • Är duktig på att formulera dig i tal och skrift i både svenska och engelska då det även kommer förfrågningar från kunder i andra länder.
Det är även meriterande om du har arbetat i Amadeus eller andra resebyråbokningssystem men inte ett krav.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att ha mycket kontakt med kunder och strävar alltid efter att ge exceptionell service. Du är duktig på att bygga relationer och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Utöver det krävs det att du hanterar stress bra då det kan förkomma höga arbetstoppar ibland.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, inledningsvis 6 månader.
 • Lön: Enligt överenskommelse.
 • Placering: Årsta park, Stockholm.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.