Kundservicemedarbetare till Sveriges största drivmedelsföretag

Om jobbet

Vill du erbjuda förstklassig service till kunder? Vill du arbeta på Sveriges största drivmedelsföretag? Då är tjänsten som kundservicemedarbetare på Preem helt rätt för dig. Preem erbjuder dig möjligheten att vid sidan av studierna kunna utvecklas personligt och yrkesmässigt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Preems räkning tre kundcentermedarbetare på deltid till deras Preemcenter. Ditt ansvar är att ha en nära dialog med Preems kunder och erbjuda utomordentlig service. Du är driven, målfokuserad och du skapar trygghet för kunden genom din lyhördhet och förmåga att anpassa dig till olika situationer. Tjänsten är på 40% och då trycket är som högst under början av veckan kommer du främst schemaläggas under mån-tis, men onsdagar kan även förekomma.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Preems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att tillhöra avdelningen för kundstöd som idag består av 6-8 medarbetare. Du kommer rapportera direkt till kundservicechefen. Rollen innebär ett helhetsansvar för kundservice gentemot Preems kunder och du kommer hantera inkommande mail och samtal.

Arbetstempot kan upplevas som fartfyllt och hektiskt, men är i gengäld både roligt och intressant för den som tycker om att arbeta i en mycket kundfokuserad arbetsmiljö.

Du kommer bli upplärd av en av handledarna på avdelningen och du kommer sitta bredvid erfarna kollegor.

Du kommer till exempel att:
  • Hantera kunder som blivit drabbade av bedrägeri
  • Arbeta med ordermottagning och kortfrågor
  • Arkivering av dokument och administrativa uppgifter
  • Hantera returpost
Tjänsten passar dig som är studerande och är redo att axla en deltidstjänst 2 dagar i veckan med tyngd på måndagar och tisdagar.

Vi söker dig som

Har en stark känsla för professionell kundservice där du vet hur du bemöter och hanterar olika typer av människor. Du är en fena på att kommunicera på ett positivt sätt och skapa en god dialog med dina kunder.

Då tjänsten innebär nära relation med Preems kunder söker vi dig som kan formulera dig väl både i tal och skrift. För att kunna förstå varje specifik kunds behov är det viktigt att du både är lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten.

Då arbetsbelastningen inom avdelningens olika områden kan variera söker vi dig som är flexibel, prestigelös och som enkelt hugger tag där det behövs.

Kundstödsavdelningen har ett nära samarbete sinsemellan och därför ser vi att du är en teamplayer med god samarbetsförmåga som bidrar till den allmänna positiva stämningen i gruppen. Du är öppen, lyhörd, nyfiken och konstruktiv.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1 år kvar av dina studier
  • Du har tidigare arbetat med telefonen som arbetsverktyg
  • Du kan formulera dig väl på svenska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet från kundservice, kundtjänst eller försäljning. Det är även starkt meriterande om du har en mycket god dator- och systemvana för att så smidigt som möjligt kunna komma in i arbetet med Preems olika system.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Preem är ett företag som vill ge alla sina medarbetare de bästa möjligheterna att göra ett bra jobb. De strävar efter att ha korrekt arbetsbelastning med krav som är anpassade till egen kompetens och inflytande. Preem erbjuder dig möjligheten att utvecklas personligt och yrkesmässigt. Här får du regelbunden återkoppling och en nära dialog kring din roll och prestation.

Preem är Sveriges största drivmedelsföretag och svarar för cirka 80 procent av den svenska raffinaderikapaciteten och cirka 30 procent av den nordiska. Totalt kan över 18 miljoner m3 raffineras vid de båda helägda raffinaderierna Preemraff Göteborg och Preemraff Lysekil. Båda raffinaderierna räknas till de modernaste och mest miljö- och energieffektiva i Europa.