Kundservicemedarbetare till Onlinepizza's huvudkontor

Om jobbet

Är du student och vill du bli en del av Sveriges största beställningstjänst av mat för hemleverans eller för avhämtning av mat på nätet? Ta då chansen och sök tjänsten som kundservicemedarbete hos Onlinepizza.se redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Onlinepizzas räkning ett antal kundservicemedarbetare till deras huvudkontor i centrala Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Onlinepizzas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Onlinepizza.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare förväntas du att på ett professionellt och serviceinriktat sätt ta emot inkommande samtal från slutkunder och restaurangägare via telefon, mail, chat etc. Du förväntas även administrera olika typer av inkommande förändringsuppdrag från restauranger rörande Onlinepizzas tjänster och produkter.

Fördelning mellan telefon samt administrativa tjänster är cirka 50/50, men detta kan komma att variera över tid. Arbetstiderna kommer skifta mellan vardagar, kvällar och helger och Onlinepizzas kundservice är öppen måndag till söndag 09:00-22:00.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är högskole- eller universitetsstudent med något år kvar av dina studier.

Vi tror att du har goda kunskaper i Engelska och Svenska, skriftligt som muntligt, då kommunikationen delvis förs på Engelska med både kunder och medarbetare internt på Onlinepizza.se.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare alternativt från något annat serviceyrke som kan anses som likartat.

Som person är du en doer. Du är en problemlösare med ett proaktivt tankesätt för att på bästa sätt kunna lösa kunders problem. Vidare har du en kommunikativ förmåga som visar sig lika bra skriftligt som verbalt. Du är noggrann och pålitlig. Till sist är du en positiv och glad person som förstår vikten av att arbeta lika mycket för din arbetsgivare som för din egen utvecklings skull samt att du har uppnått en personlig mognad med tillhörande skinn på näsan.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 2pass i veckan.
  • Placering: Centrala Stockholm
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

OnlinePizza.se är Sveriges största beställningstjänst av mat för hemleverans eller för avhämtning på nätet och hjälper kunderna att finna "den snabbaste vägen till sin favoritmat". Över 1200 restauranger, utspridda över hela landet är anslutna till deras plattform.