Kundservicemedarbetare till Järfällahus

Om jobbet

Just nu söker Järfällahus en duktig och serviceinriktad person till sin Boservice

Arbetsuppgifter

Du blir en del av gänget som arbetar i företagets Boservice där arbetsuppgifterna består av att besvara och behandla hyresgästernas frågor om bland annat boende, hyror, boendeköer, återlämning av nycklar med mera. Daglig kontakt och kommunikation, både internt och externt, sker med entreprenörer, hyresgäster och förvaltare samt övriga anställda på företaget. Arbetsuppgifterna är av skiftande karaktär och avdelningens medarbetare arbetar tätt tillsammans och hjälper varandra.

Din profil
  • Gymnasium eller likvärdig utbildning
  • Goda datakunskaper då du kommer arbeta i ett flertal olika system
  • Tidigare erfarenhet av serviceyrke
  • Goda kunskaper i svenska, engelska samt även gärna ytterligare ett språk.
  • Erfarenhet av liknande kundtjänstyrken är meriterande
Som person är du mycket social, utåtriktad, flexibel och ansvarsfull Du är positiv och har en bra social förmåga. Självklart måste du gilla att ge god service och ha förmåga att sätta dig in i kundens behov och önskemål. Du är en problemlösare som ser möjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du passar in i gänget.

Start: Snarast
Arbetstider: mån - ons kl 8-17, tor 8-19 och fre 8-13
Placering: Jakobsberg
Lön: Enligt ök

Ansökan

Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan redan i dag.

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem hos Sveriges Byggindustrier, BI.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget

Järfällahus är kommunens eget bostadsbolag med lägenheter i hela Järfälla. Järfällahus driver en aktiv och miljömedveten förvaltning av sina ca 5 500 lägenheter för att skapa en god boendemiljö och bra service i samråd med sina hyresgäster. Dessutom äger Järfällahus och hyr ut cirka 4 500 fordonsplatser och 465 kommersiella lokaler. Företaget går in i en helt ny fas med stora renoveringsprojekt och nybyggnation. Järfällahus är ett bostadsföretag i stark utveckling och med stor framtidstro! Läs gärna mer på jarfallahus.se.