Kundservicemedarbetare till Brunswick Marine

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet av service och har ett intresse för båtar och motorer? Då kan du vara den vi söker! Uppdraget är med start 2 januari och vi arbetar med urvalet löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Brunswick Marines räkning en kundservicemedarbetare. Brunswick Marine är en av Sveriges största leverantörer av bådar och motorer för fritidsbruk och är beläget i fina lokaler i Frösundavik. Med anledning av en föräldraledighet söker vi nu en kundservicemedarbetare med start 2a januari fram till och med sista april.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Brunswick Marines önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Brunswick Marine.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att ta emot inkommande samtal och mail från företagets återförsäljare. Frågor som du kan tänkas svara på är kring lagerstatus, leveransinformation men också ta emot beställningar och lägga in orders i systemet. De flesta samtal kommer att ske på svenska, men då koncernspråket är engelska kommer du också att ta en del samtal/mail på engelska.

Du kommer att ingå i ett kundserviceteam som i dagsläget består av 3 personer. Dina arbetstider kommer att vara 8-16:30. Inledningsvis kommer du att få en introduktion och utbildning i systemen för att på bästa sätt komma in i din nya roll.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av service och nu vill ta nästa steg inom servicebranschen!

Vi söker dig som
  • Har 1-2 års erfarenhet av service, exempelvis från butik eller restaurang
  • Har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. De flesta samtal kommer att ske på svenska, men då koncernspråket är engelska kommer du också att hantera en del mail och samtal på engelska.
Det är meriterande om du har ett båt- och motorintresse.

Som person är du serviceminded och hjälpsam. Om du inte har ett båt- och motorintresse sedan tidigare är det viktigt att du är nyfiken och att du har lätt att lära dig.

Övrig information
  • Start: 2 januari
  • Omfattning: Heltid, till sista april 2017
  • Placering: Frösundavik, Solna
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 feb

Om företaget

Brunswick Marine är ett internationellt företag som är en av Sveriges största leverantörer av båtar och motorer för fritidsbruk. Ett av de mest kända varumärkena är Mercury, världens största tillverkare av båtmotorer med tillhörande reservdelar och tillbehör. Företaget ligger beläget i fina lokaler i Frösundavik i Solna.