Kundservicemedarbetare sökes till tjänst med goda karriärsmöjligheter!

Om jobbet

Om tjänsten

Är du en engagerad person som brinner för kundservice och administration? Är du redo att komma in på ett stort företag och bygga din karriär? Är du en teamspelare som tycker du om att ha roligt på arbetsplatsen? Då ska du skicka in din ansökan till denna tjänst!

Tele2 söker dig som är driven och kundfokuserad för en roll som Customer Service Agent. Du kommer att sitta i ljusa lokaler i trendiga shoppingcentret Kista Centrum med direktanslutning till goda kommunikationer.

Detta är ett heltidsuppdrag via Arena Personal med goda möjligheter till anställning direkt hos Tele2.

I din roll som Customer Service Agent sitter du i en supportande roll för Tele2's företagskunder, och hanterar administrativa och IT-relaterade ärenden via telefon och mail. Ärenden som förekommer kan exempelvis beröra avtal, SIM-kort, adressändringar, nyregistreringar, avslut och fakturakopior. Detta är en komplex roll där du parallellt under arbetsdagen arbetar i runt sju olika system.

Din profil

Nedanstående krav ställs:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • 1-3 års erfarenhet av support via telefon och mail
  • Vana av att arbeta i flera olika IT-system samtidigt
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Vana av att arbeta utefter högt tempo och högt uppsatta mål
För att passa in i Tele2s verksamhet bör du som person vara öppen, positiv och lösningsorienterad. Att du är flexibel och prestigelös ser vi som en självklarhet. Du behöver även ha ett självständigt, strukturerat och serviceinriktat arbetssätt.

Intervjuer kommer ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Som konsult hos Arena Personal har du en personlig kontakt med din konsultchef som engagerar sig i din framgång och karriär. Du får också en marknadsmässig lön, friskvård, pensionsavsättning samt anslutning till vårt kollektivavtal - en trygg anställning!

Inte nog med det - som anställd hos Arena Personal har du även möjlighet att träna hos World Class till ett mycket fördelaktigt pris.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst

Mejla eller ring Ida-Maria Bruhn, 08-587 117 00

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna!