Kundservicemedarbetare sökes på deltid till Tradera!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du student och vill arbeta extra med kundservice på ett av Stockholms roligaste och händelserika kontor? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker nu två studenter till Traderas företagssupport. Tradera är sedan 1999 en av Sveriges största marknadsplatser online med över två miljoner användare. Varje vecka besöks Tradera över två miljoner gånger av både köpare och säljare.

I din roll som kundservicemedarbetare kommer du arbeta mot Traderas företagskunder. Du kommer arbeta med inkommande ärenden via chatt, mail och samtal. Tjänsten är extra vid behov, vilket innebär att man arbetar när ordinarie personal är frånvarande på semester, vid sjukdom eller event som företaget har. Under lov finns det möjlighet att arbeta mer. Arbetstiderna är mellan 8:30-17:30. Tjänsten beräknas starta under januari månad. Du kommer vara anställd som konsult via StudentConsulting men arbeta på Traderas kontor i centrala Stockholm.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%. Som person ser vi att du har ett stort driv och engagemang. Du har tidigare erfarenhet av service, det är mycket meriterande om du har arbetat med kundservice via telefon tidigare. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Eftersom tjänsten till stor del går ut på att ha kontakt via chatt ska du ha en fallenhet för professionellt bemötande genom skrift. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!