Kundservicemedarbetare för framtida uppdrag

Om jobbet

Letar du i dagsläget efter nya utmaningar och tycker du att det är extra kul med service? TNG söker serviceinriktade personer till framtida uppdrag.

TNG söker serviceinriktade kundtjänstmedarbetare för framtida uppdrag hos ett flertal av våra kunder. Våra uppdragsgivare återfinns inom en mängd olika branscher, varvid vi söker personer med varierande bakgrund och erfarenheter.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på spännande företag, där du har en bred roll inom kundtjänst och många interna kontaktytor. Du kommer att arbeta ute hos vår kund under hela perioden och vi på TNG värnar om våra konsulter och du får ta del av många goda förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ta emot samtal från såväl privat- som företagskunder
  • Arbeta med administration och ärendehandläggning
  • Stötta den interna organisationen
  • Orderhantering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdragens längd och omfattning varierar beroende på våra kunders behov. Många av våra uppdrag tillsätts relativt omgående och ingår i vår bemanningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. Vissa uppdrag kan leda till rekrytering och därmed en anställning hos våra uppdragsgivare.

VEM ÄR DU?

Till rollen som kundservicemedarbetare söker vi dig som har en god känsla för vad service innebär. Du är öppen, har lätt för att sätta dig in i kundens ärende och gillar att lösa problem. I perioder kan det vara mycket att göra så därför ser vi att du är stresstålig. Vidare trivs du med att prata med människor och du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift då kundkontakt sker via både telefon och mail. Du har även lätt att sätta dig in i nya system.

Vi ser också att du har arbetat med någon form av service tidigare och är van vid att använda telefonen som främsta verktyg i ditt vardagliga arbete. Har du arbetat inom kundservice är det meriterande, det viktigaste är dock att du brinner för att ge dina kunder ett förstklassigt bemötande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.