Kundservicemedarbetare

Om jobbet

Kundservicemedarbetare

Veddesta

Har du erfarenhet av service och trivs i en roll där din hjälp gör skillnad? Vill du jobba i ett företag som jobbar för att ge branschens bästa service? Vi söker en kundservicemedarbetare som brinner för att ge förstklassig service till våra kunder och är en fena på att administrera. Hos oss kommer du ingå i ett kundserviceteam om fem personer och på anläggningen totalt är vi 96 anställda. TjänstenSom kundservicemedarbetare kommer du ha fyra nära kollegor där ni som grupp tar emot och löser inkommande samtal och e-post från våra kunder. Gruppen arbetar i nära samarbete med vår distributionsavdelning samt med säljare och kundansvarig. Ni har tillsammans ansvar för att lösa arbetsuppgifter såsom:
  • Registrera avtal i vårt CRM- och kundsystem
  • Beställningar
  • Avvikelsehantering
  • Omförhandla och rädda mindre kunder
  • Faktureringsfrågor och ändringar
  • Registervård
Din profilFör jobbet krävs att du är strukturerad, organiserad och kan prioritera i din arbetsvardag. Du tycker det är viktigt med ett gott arbetsklimat och bidrar aktivt till detta. Du är en positiv person som trivs med många bollar i luften och har lätt för att ta till dig system och rutiner. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. KravEtt par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Administrering och kundkontakt från B2B är särskilt meriterande.Lägst gymnasieutbildning. Vi erbjuder digEn heltidstjänst med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö och fantastiska kollegor. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget. AnsökanHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Lena Lengdén, HR Business Partner, på telefon 040-36 80 20. Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV via länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag! Vi vill ha den senast söndagen den 6 november 2016. Välkommen med din ansökan! Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Berendsen Plc, som är ett börsnoterat engelskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 1.9 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Jobbfakta
Ort
Järfälla
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Kundtjänst
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!