KUNDSERVICEMEDARBETARE

Om jobbet

Kundservice i världsklass -är du en av oss?

Furniturebox söker
KUNDSERVICEMEDARBETARE
för att förstärka vårat härliga team

Vill du arbeta på Sveriges mest snabbväxande bolag inom heminredning på nätet? Brinner du för bra service och tycker om att prata med människor? Gillar du inredning? Tycker du om personlig utveckling och vill få möjlighet att växa? Då är du kanske rätt person för oss!

Om tjänsten
Som kundservicemedarbetare på Furniturebox är du vår främsta ambassadör och du är den som skall ge våra kunder ett fantastiskt bemötande. Du möter kunden via telefon & mail och hjälper dem att snabbt få svar på frågor gällande beställningar och produkter. Vi är servicefokuserade med ett stort försäljningsfokus, vilket gör att du som kundservicemedarbetare även ger kunderna erbjudanden och tar initiativ till merförsäljning. Tjänsten innebär främst kontakter via telefon även om e-post och chatt förekommer. Ibland hjälper du även till att hantera befintliga ordrar och returer, eller med andra administrativa sysslor.

Vem är du?
Du som är vår nästa medarbetare är en mycket engagerad person som tycker om att prata med kunder över telefon. Du är flexibel, effektiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta, samt tycker om att ta ansvar. Du är noggrann, värderar kvalitativ service och förstår sambandet mellan hur kundnöjdhet ger försäljning och vice versa. Du eftersträvar även alltid att bli bättre på det du gör och tar gärna emot coachning för att uppnå goda resultat. Du talar och skriver obehindrat svenska och engelska. Berätta gärna i ditt personliga brev varför just Du stämmer in på dessa kriterier.

Tidigare erfarenhet från service, logistik eller försäljning är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har passion!

Vad erbjuder vi?
Du får ett roligt och utvecklande arbete i en spännande bransch med utrymme för eget ansvar i ett ungt och växande e-handelsföretag. Tjänsten är placerad i våra fräscha lokaler på Östermalm.

Tjänsten är på heltid och är förlagd både på dagtid, kvällstid och helger enligt ett rullande fast schema.

Ansökan
Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansökan tas emot via vårt rekryteringssystem.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget