Kundservicemedarbetare

Om jobbet

Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en kundservicemedarbetare till vår kundserviceavdelning i Haga Norra. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare bemöter du kunder genom att hantera ärenden genom inkommande telefonsamtal, chatt och mail. Frågorna som kommer in via telefon och e-post rör servicebokningar, beställning av reservdelar, prisuppgifter m.m. I din roll är det centrala att alltid hitta den bästa lösningen för kunden, där exceptionell service ges genom samarbete inom och utanför avdelningen. Här jobbar du med telefon och dator som arbetsredskap!

Kompetenskrav
Du har minst gymnasiekompetens, gärna med fordonstekniks inriktning, och du har också yrkeserfarenhet av daglig kundkontakt. Du är van att ge service via telefon och har mycket god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Tidigare arbete inom bilbranschen eller ett aktivt motorintresse är mycket meriterande. Vi ser gärna att du som söker är en kvinna. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som kundservicemedarbetare ska du ha ett genuint intresse för service och försäljning. Vidare ska du vara lösningsorienterad, lyhörd och kommunikativ. Du är van att skapa kundrelationer och som kommunikatör har du ett positivt bemötande med en professionell framtoning. I denna roll är det viktigt att kunna prioritera mellan arbetsuppgifter och att trivas i ett växlande arbetstempo.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid i Haga Norra.

Du arbetar måndag till fredag och är schemalagd på ett rullande schema mellan tiderna 7-18.

Kontakt
Carina Svärd, Kundserviceansvarig, tfn 08-734 74 63.

Facklig representant: Roger Johnson, Unionen, tfn 08-744 81 88.
Vi se gärna kvinnliga sökanden.
Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kundtjänst
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Bilia är Nordens största bilkedja med 102 anläggningar i tre länder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.


Hitta hit

Visa var