Kundrådgivare till Stockholmsmässan, Nordens största mötesplats

Om jobbet

Brinner du för kundrelationer och vill arbeta på Nordens största mötesplats?
Stockholmsmässan söker nu nya talanger till organisationen. Möjlighet finns att börja omgående.

Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholmsmässans räkning orädda och nyfikna kundrådgivare för att arbeta med rådgivning, kundtjänst, merförsäljning och ordermottagning.

Så här beskriver Saidé, Kundrådgivare på Stockholmsmässan idag, rollen och teamet:

"Anledningen till att jag trivs så bra är för att ingen dag är den andra lik och varje dag lär man sig något nytt. Jag arbetar med underbara kollegor och vi hjälps alltid åt för att våra kunder ska få service i världsklass. Du kommer garanterat att skratta mycket och lära dig något nytt varje dag du är här."

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholmsmässans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholmsmässan. Stockholmsmässans intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundrådgivare kommer du att vara företagets ansikte utåt och ha mycket kundkontakt. Du kommer du att ha en aktiv dialog med kunden för att säkerställa att processen från beställning fram till utställning fungerar så smidigt som möjligt. En annan viktig uppgift är att rådgiva utställare kring de produkter som Stockholmsmässan erbjuder vilket innebär att man kommer arbeta med merförsäljning som gynnar både mässan och utställarna.

Du kommer att ingå i affärsområdet Eventservice med mål att skapa, erbjuda och leverera ett komplett utbud av produkter och tjänster till utställare, konferenskunder, besökare samt arrangörer av mässor, kongresser och guestevents. Det finns ett flertal arbetsuppgifter som roteras inom avdelningen, och som ny startar man med att lära sig en uppgift i taget.

En färdigutbildad kundrådgivare hanterar till exempel:
  • Granskning och registrering av orders
  • Genomförande av servicesamtal till kunder
  • Proaktiv och affärsmässig merförsäljning
  • Offertskrivning
  • Hantering av reklamationer
Tjänsten passar dig som ser dig själv långsiktigt i Stockholmsmässans organisation. Stockholmsmässan rekryterar med ambitionen att kandidaterna ska kunna gå vidare i företaget. Exempel på tjänster som kundrådgivare gått vidare till under det senaste året är Webprojektledare, Projektekonom och Affärsområdesassistent.

Vi söker dig som

Har eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet samt upp till ett års meriterande erfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då du kommer ha kontakt med svenska och internationella kunder.

Det är en merit om du har erfarenhet från försäljning och orderhantering.

Som person är du strukturerad, noggrann och är van att arbeta under högt tempo och eget ansvar. Vi tror även att du är pedagogisk och har förmågan att kommunicera på ett rakt och tydligt sätt då du kommer att ha kontakt med många olika arbetskamrater och externa kunder. Du är mycket lyhörd för kundens behov och brinner för service. Du ser till att göra det lilla extra för att göra kunden nöjd.

PROCESSEN: Tjänsten kräver att du inkommer med bevis på studier på eftergymnasial nivå. I processen genomförs även ett test som mäter verbal och induktiv förmåga.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid 6 mån med goda möjligheter till förlängning

ARBETSTID: Kontorstid 37,5tim/vecka

PLATS: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonstitel och/eller annonsid i rubriken på ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

LI
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Stockholmsmässan är ett företag som strävar efter inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år. Stockholmsmässan arbetar fokuserat med mångfaldsarbete och jämnställdhet.