Kundorienterad projektledare sökes för direktrekrytering till Semantix!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du driven, flexibel och initiativrik? Trivs du dessutom med att skapa goda kundrelationer och har en hög servicekänsla? Då kan det vara dig vi söker.
Just nu söker StudentConsulting en Projektledare till Semantix med placering i Stockholm. Semantix är Nordens största språkföretag och erbjuder lösningar inom översättning, tolkning och språkutbildning. De har ungefär 300 medarbetare på 12 kontor i Sverige, Finland och Norge med ett nätverk av cirka 7 000 professionella översättare, tolkar och språkkonsulter. Semantix arbetar utifrån en tydlig värdegrund där ett engagerat, kundorienterat och professionellt arbetssätt genomsyrar organisationen.

Semantix erbjuder dig ett arbete i en stimulerande miljö där du som projektledare blir en viktig resurs. Du kommer att vara den samordnande länken mellan Semantix kunder och underleverantörer. Du kommer att arbeta med projektledning av uppdrag inom översättning för kunder inom privat och offentligt näringsliv. I din roll som projektledare kommer du att arbeta med uppgifter såsom:
  • Koordinera översättningsuppdrag enligt kundens förväntningar
  • På ett affärsmässigt sätt välja rätt leverantör för respektive projekt
  • Följa upp och säkerställa löpande kundnöjdhet för genomförda projekt
  • Kontakta kunder i syfte att öka antal beställningar
Tjänsten är på heltid under kontorstider. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Semantix där StudentConsulting sköter hela rekryteringsprocessen. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Tillsättning sker omgående.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom områden som kommunikation, projektledning, ekonomi, marknad eller liknande samt god datorvana. Du har något års erfarenhet från arbetslivet, helst från event- eller resebranschen. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som projektledare eller projektadministratör, dock är inställningen och intresset för projektledning och organisationen det viktigaste i just denna tjänst. Vi vill att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är affärsfokuserad och tycker om att säkerställa, utveckla och förnya goda kundrelationer. Då Semantix arbetar utifrån ett värderingsstyrt ledarskap är det viktigt att du känner att du kan stå bakom företagets värderingar: engagerad, kundorienterad och professionell. Du är en duktig administratör med hög servicekänsla som trivs i en processtyrd organisation. Du har en grundläggande positiv attityd till din omgivning och ska också tycka att det är roligt och utmanande att arbeta i ett högt tempo och hålla många bollar i luften. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper som lösningsfokusering, serviceeffektivitet, relationsskapande, samarbets- och initiativförmåga, flexibilitet och noggrannhet. Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer för tjänsten. För frågor till facklig representant, vänligen kontakta: David Karlsson: unionen.david@semantix.se, 090-200 88 51
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!