Vill Du vara Scanias ansikte utåt och leverera service i världsklass?

SCANIA CV AB · Försäljning · 15 mars

Om jobbet

Då kan du vara den vi söker! Du får representera ett av världens starkaste varumärken där stolta, glada och krävande kunder är en del av din vardag.

Vi söker nu en ny medarbetare till vår anläggning i Jordbro. Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent serviceteam där bl.a. servicerådgivning, kundmottagning och reservdelsförsäljning ingår.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare i vårt serviceteam har du ett brett och varierande arbete med stort ansvar och många kontaktytor. Våra kunder är det viktigaste för oss, därför ser vi denna roll som central i vår organisation. Det är viktigt att allt kundbemötande utförs på ett vänligt, professionellt, serviceinriktat och hjälpsamt sätt. Du träffar våra kunder och rådgör med dem gällande service och reparation samt ser till att de får bästa tänkbara bemötande.

Din profil

Vi värdesätter om du har erfarenhet av servicearbete och vi ser gärna att du idag arbetar inom kundrelationsförsäljning och är van att möta kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av t.ex. kundmottagning, reservdelshantering eller servicerådgivning sedan tidigare. Detta är dock inte avgörande, vi lär dig det du behöver kunna.

Du har lägst gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med ett intresse för fordon och att ge service.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse. Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Du är serviceinriktad och känner dig bekväm med att vara spindeln i nätet, du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande.

Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van vid att leverera. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas.

Vi erbjuder

En trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.

En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scania.

En tjänst på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Som anställd på Scania-Bilar erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner

som exempelvis personalbil, friskvårdsbidrag, tjänstepension, lunch till reducerat pris, personalrabatter och mycket mer.

Ytterligare information

Kontakta gärna Servicechef Rikard Jandér, 010-706 62 21, eller stf. Servicechef Anders Eriksson, 010-708 08 30, om du har några frågor kring tjänsten.

Välkommen till Scania, vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och relevanta betygskopior. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om du har problem att registrera din ansökan så kan du skicka din ansökan till kandidatbokning@scania.com

Ange Scanias Jobb Id och annonsrubrik i ämnesraden. Bifoga ditt CV, personligt brev samt relevanta kopior. Vi behöver också ditt fullständiga namn, personnummer, adress, e-post och mobilnummer för att göra din ansökan komplett.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 mars

Om företaget

Scania-Bilar Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania-Bilar Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med över hundra Scaniaanläggningar och 1 600 medarbetare, varav 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. Faktureringen 2015 uppgick till 4,9 miljarder kronor. Av märket Scania registrerades 2 171 lastbilar och 153 bussar.