Kundmottagare till nattpass till ledande finansbolag

SW · Service & Kundtjänst · 29 dec

Om jobbet

Är du en stjärna på service och vill arbeta nätter med att skapa förstklassiga kundupplevelser? Kanske jobbar du redan kvällar inom ett serviceyrke? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten
Kundservice i Sverige sitter centralt i Stockholm. Din huvudsakliga uppgift är att ge service via telefon på inkommande samtal och mail till bolagets privat- och företagskunder.

Din uppgift blir att skapa bästa tänkbara kundupplevelse för våra kunder via telefon. Genom att ge service i världsklass ska du få kunden att känna sig omhändertagen på ett sätt som får dem att sprida ett gott rykte bland sina vänner och bekanta.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en passion för att ge kunden service i världsklass och hittar lösningar utifrån kundens behov. Du är en god lagspelare samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du motiveras av tydliga mål och är resultatinriktad. Vi tror även att du är en positiv person, sprider glädje och kan bjuda på dig själv. Har du även erfarenhet av att jobba natt så ses detta som meriterande.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och sträcker sig initialt 1 år framåt, med anställning hos SW.
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringsassistent Paola Bustos, 08-407 55 61.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Jobbfakta
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 dec

Om företaget

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!