Kundfokuserad servicerådgivare sökes till Volkswagen i Stockholm

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Tycker du det roligaste som finns är att träffa människor och hjälpa dem med deras utmaningar? Har du några års erfarenhet av service i arbetslivet och har nått insikten att du hamnat rätt? I sådana fall har du grunden för att bli en framgångsrik servicerådgivare hos oss!

Som servicerådgivare kommer du att vara spindeln i nätet beträffande avdelningens arbetsprocess och därmed en viktig del i vårt arbete med att föra kundnöjdheten framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla kontakten med kunderna genom deras resa hos oss samt se till att de blir nöjda med vårt sätt att tillmötesgå deras behov. Du kommer att boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar. I detta ingår bl.a. att upprätta jobbkalkyler och sköta prissättning, svara på offertförfrågningar, aktivt hålla nere väntetider samt hantera vissa försäkringsfrågor och garantier.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och en bakgrund inom serviceområdet med dokumenterad erfarenhet av liknande roller. Du har goda administrativa färdigheter samt god data- och systemvana, speciellt i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift och du innehar B-körkort.

Att arbeta med människor faller sig naturligt för dig och du tycker om att skapa goda relationer till kunder och kollegor. Din positiva attityd smittar lätt av sig och du är duktig på att balansera kraven i arbetslivet. Du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo och du motiveras av att lära nytt. Därtill är du noggrann, har ordning & reda och du uttrycker dig väl i tal och i skrift.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 alt. anna@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Porsche och Volkswagen Transportbilar på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2000 anställda och omsätter ungefär 14 miljarder SEK fördelat på 36 försäljningsställen, i regionerna Stockholm, Göteborg och Syd.