Kundfokuserad servicerådgivare rekryteras till Mobility Motors i Bromma

Om jobbet

Om tjänsten

Tycker du det roligaste som finns är att träffa människor och hjälpa dem lösa deras utmaningar med din expertis och höga servicenivå? Har du några års arbetslivserfarenhet inom servicebranschen och har en säljande personlighet?
I sådana fall har du förutsättningarna för att bli en framgångsrik servicerådgivare med utökat ansvar inom bildelar hos Mobility Motors i Bromma!

Som servicerådgivare kommer du vara spindeln i nätet beträffande serviceavdelningens arbetsprocess och därmed en viktig del i Mobility Motors arbete med att föra kundnöjdheten framåt.
Du ingår i en arbetsgrupp på serviceavdelningen bestående av 5 frontpersoner och 8 bilmekaniker. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag med ett rullande arbetsschema där du ena veckan arbetar kl 7-16 och andra veckan kl 9-18. Din vilja att lära dig och din personlighet, är viktigare än tidigare utbildningsbakgrund och arbetslivserfarenhet från liknande roll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hålla kontakten med kunderna genom deras resa hos Mobility Motors, samt se till att de blir nöjda med ditt sätt att tillmötesgå deras behov. Du kommer ge service till kunderna via telefon och över disk, boka, ta emot och lämna ut kundernas bilar. I arbetet ingår även bl.a. merförsäljning, att upprätta jobbkalkyler och sköta prissättning, svara på offertförfrågningar, aktivt hålla nere väntetider samt hantera vissa försäkringsfrågor och garantier.

I denna roll kommer du även att arbeta som bildelsperson. Detta innebär att du bistår både den interna verkstaden och dess tekniker med bildelar, men servar även externa kunder med bildelar. Du ser till att de bildelar som ska lagerföras finns i lagret på anläggningen, och beställer in bildelar utifrån kundens behov. Du sköter således även lagersaldon och inventering utöver beställningar.

Din profil

Vi söker dig som har en bakgrund inom servicebranschen där du gärna även arbetat med försäljning. Du har goda administrativa färdigheter samt god data- och systemvana, speciellt i Officepaketet. Har du arbetat i dataprogrammet Kobra, är detta meriterande.
Du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift och du innehar B-körkort. Behärskar du ytterligare fler språk, är detta meriterande.

Att arbeta med människor faller sig naturligt för dig och du tycker om att skapa goda relationer till kunder och kollegor. Din positiva attityd smittar lätt av sig och du är duktig på att balansera kraven i arbetslivet och har lätt för att prioritera. Du tycker om att växla mellan olika arbetsuppgifter i stundtals högt tempo och du motiveras av att lära nytt. Därtill är du noggrann, inlyssnande, har ordning och reda, goda administrativa kunskaper och du uttrycker dig väl i tal och i skrift.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken

Mejla Katja Löfström

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Mobility Motors Sweden AB är Nordens största exklusiva Nissan-återförsäljare och servar ca 25 % av den totala marknaden för Nissan i Sverige med anläggningar i Bromma, Sätra, Malmö och Lund.
Vi på Mobility Motors har som målsättning att se till att du som kund får bästa tänkbara service när du köper din bil hos oss. Det är avgörande för oss att vi ska kunna på bästa sätt hjälpa er att hitta rätt bil som passar era behov och ekonomi. Vår huvuduppgift är att se till att ditt bilägande blir så bekymmersfritt som möjligt. Som Nissan-exklusiv återförsäljare har vi en bred och lång erfarenhet om Nissans produkter. Kvalitet som står för kunskap och engagemang förenat med erfarenhet och kompetens är grundstenarna i vår affärsidé.
Mobility Motors Sweden AB blev i oktober 2012 ett klimatneutralt företag.
Vi tänker göra vad vi kan, därför klimatkompenserar vi för de direkta utsläppen av klimatpåverkande gaser (koldioxid) som vår verksamhet ger upphov till.