Kundfokuserad junior IT-tekniker till Medtechföretag

Kibi · Data & IT · 27 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Som junior IT-tekniker jobbar du i ett leveransteam med implementeringar av Kibis lösningar till kunder inom hälso- och sjukvård.
Rollen innebär att analysera, designa, planera och införa nya systemlösningar hos kunden.
Detta inkluderar att hitta de bästa tillvägagångssätten för att möta kundernas krav och för att uppnå den högsta nivån av kundtillfredsställelse. Du arbetar i ett team i ett nära samarbete med försäljningsavdelningen och utvecklingsavdelningen.

Ansvarsområden
  • Stöd till kundernas verksamhet vid leverans och installation
  • Support vid säljmöten och förstudier
  • Analys, design och dokumentation
  • Leda arbetet med införande, driftsättning, test och utbildning
  • Integrationer och proaktivt underhåll
  • Uppföljning, stöd och support till befintliga kunder
Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär. Du har några års erfarenhet av arbete som IT-tekniker/systemvetare eller liknande samt är serviceinriktad och van vid kundkontakt.

Vi söker dig som är social, lösningsorienterad och kundfokuserad och som gillar att göra skillnad för kund. Du har erfarenhet av att leverera tekniska lösningar och är van vid att arbeta i projektform. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att etablera och utveckla kontakter.

Som person är du självgående och van vid att ta stort eget ansvar. Du är en initiativtagande och orädd problemlösare, en utmärkt analytiker samt social och serviceinriktad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Resor till kunderna inom landstinget är en stor del i jobbet.

Sista ansökningsdag
Urval och presentation sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Kibi utvecklar egna framgångsrika system och är en ledande Medtech-leverantör inom medicinsk dokumentation och diagnostik.
KIBI Nordic grundades 1997 och har framgångsrikt etablerat sig och vuxit på marknaden. Fler än hundra sjukhus och vårdcentraler använder idag KIBI Healthcare Solutions produkter och tjänster inom medicinsk dokumentation och diagnostik. Bland kunderna återfinns 15 landsting och regioner i Sverige och utöver detta bedriver företaget en omfattande verksamhet i Finland och Danmark. Kibi samarbetar dessutom med partners i USA, Tyskland, Italien och Kanada.

KIBI:s lösningar är enkla att använda och antar utmaningen att leverera individuellt anpassade tjänster till flera branscher.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Kontakt

Mejla eller ring Jeanette Magnusson, 0736590050

Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.