Kundbokare och Installatörsresurs

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som Kundbokare för Field Technology arbetar du i första hand med utgående samtal för bokning av servicebesök, larminstallationer och kvalitetskontroller i Stockholmsområdet. Du hanterar även inkommande samtal från kunder, tekniker och kollegor i service och installationsärenden. Du och dina kollegor administrerar och koordinerar arbetet på fältet, sammanställer och följer upp statistik som presenteras på måndagsmöten. Du tillhör ett team på fyra personer där två sitter i Stockholm och två i Göteborg och tjänsterna har olika inriktning där den här rollen kommer att kombineras med arbete på fältet med Installationer och service vid behov.

Din profil

Du är en person som tar stort eget ansvar i ditt arbete, men är också en sann lagspelare. Serviceinriktad, stresstålig, noggrann, pålitlig och initiativtagande är andra egenskaper som beskriver dig väl. Struktur och ordning och reda är en självklarhet samt att du behöver ha en fallenhet för analys i kombination med ett intresse för teknik. Då en del av arbetet sker ute på fält måste du känna dig bekväm med att möta kunden med stor servicekänsla, en fallenhet för praktiskt arbete samt ha en säljande ådra.

Dina kunskaper

För att lyckas med ovanstående ser vi att du van vid att arbeta administrativt med telefonen som främsta arbetsredskap. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är van att arbeta i olika stödsystem. Du är en god kommunikatör och är flytande i svenska samt behärskar engelska. Det krävs även att du har B-körkort.

Låter detta intressant?

Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Din placering är på vårt kontor i Bromma.

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Kenneth Karlsson, Avdelningschef Field Technical Support på 0708 - 54 19 83 eller Karin Klingspetz HR Konsult på 0702-02 78 66 . Din ansökan med personligt brev samt CV skickar du via länken snarast dock senast 2016-12-11, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.