Kundansvarig säljare till Hero AB

Hero AB · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Hero fortsätter att växa och söker nu en kundansvarig säljare med erfarenhet från mötesbokning som vill vara med på vår resa!


Om oss:


Vill du bli en del av vårt team? På Hero tänker vi nytt, sätter ambitiösa mål och jobbar hårt för att nå dem. Du som brinner för försäljning och att bygga goda affärsrelationer kommer trivas utmärkt hos oss. Vi är specialister på personaluthyrning och rekrytering inom kompetensområden som Ekonomi, Administration och Kundservice. Våra kunder väljer oss för att vi håller vad vi lovar och hittar de bästa kandidaterna. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och är både rådgivande och konsultativa i våra kundmöten, allt för att säkerställa att rätt person hamnar på rätt plats. Våra största styrkor är ett långsiktighet fokus och hög kvalité på service och återkoppling gentemot våra kunder, konsulter och kandidater.


Om tjänsten:


Din kundstock består av företag i alla branscher och affärerna görs med chefer, beslutsfattare och företagsledare.

Din första tid hos oss kommer du parallellt med mötesbokning via telefon och kundmöten att lära dig mer och mer om Hero och våra metoder genom en grundlig utbildning. Tillsammans med säljchefen gör du en aktivitetsplan och skapar tydliga mål och delmål.

Du har eget budgetansvar och bygger upp en kundbas som du har totalansvar för samt förädlar på optimalt sätt för att nå dina omsättningsmål.

Dina arbetsuppgifter består av att:
  • Boka möten med potentiella kunder
  • Utföra möten med fokus på behovsanalys och kundnytta
  • Proaktivt arbete och planering av omsättning
  • Samarbete med rekryterande konsultchefer kring era gemensamma kunder med fokus på att skapa, behålla och vidareutveckla våra kunder
Möjligheter:

Du är viktig för vår framgång! Rollen innebär stor utvecklingspotential då vi förväntar oss hög tillväxt framöver. Du jobbar självständigt med frihet under ansvar. I gengäld förväntar vi oss högt driv och engagemang. Du ingår i ett team av erfarna säljare och vi erbjuder en grundlön med ett för branschen mycket förmånligt provisionssystem.

Krav:

Vi söker dig som brinner för affärsmässighet och för att nå dina samt Heros mål. Du är tävlingsinriktad och triggas av att erbjuda näringslivet den absolut bästa kvalitén och servicenivån inom personaluthyrning och rekrytering i Stockholmsregionen.

Du har jobbat med exempelvis telefonförsäljning och gillar att bygga långsiktiga relationer. Meriterande är om du har erfarenhet från en bransch som liknar vår och är van att fånga kundens intresse både över telefon och vid personliga möten. Delar du vår vision att vara ett bolag som hittar de bästa talangerna till våra kunder är detta en tjänst för dig!

Tillträde, omfattning och anställning:

Tjänsten är en rekrytering med 6 månaders provanställning, start enligt överenskommelse.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen ”ansök” längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Magnus Ekström på tele +46 (0)8-684 252 31 eller magnus.ekstrom@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Söker du via mobilen?

Det går jättebra att bifoga ditt cv när du har tillgång till en dator. Kom ihåg din inloggning och komplettera informationen så snart som möjligt så har vi allt vi behöver för att du ska bli aktuell för intervju!

“We are heart working”


Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget