Kundansvarig säljare till Byggbolaget Södermalm AB

Om jobbet

Byggbolaget Södermalm AB är ett personligt byggföretag förknippade flexibilitet, hög kvalitet och professionalism.
Vi är din mångsidiga byggare och trygga samarbetsparter, oavsett uppdragets art eller storlek. Vi klarar allt från att bygga nytt till att bygga om eller till att skapa mer bostadsyta, bättre funktion eller en utemiljö som gör ditt hus mer trivsamt och värdefullt.


Vi är förknippade med hög kvalitet och professionalism och kända för att göra jobben färdiga i tid. Men vi är också ett personligt företag som har en dialog med våra kunder under projektets gång. Tack vare vår platta organisation kan vi utlova korta beslutsvägar och en unik flexibilitet, något som våra kunder uppskattar. Vi har det lilla företagets närhet och sociala kapacitet, men det stora företagets resurser och kompetens och det är vi oerhört stolta över.

Vill du veta hur vi gjort det?
Gör som flera andra redan gjort, prova oss på Byggbolaget Södermalm eller bli en del av våra framgångssaga genom att ansöka om en tjänst hos oss.
Läs gärna mer på vår webplats http://www.byggbolagets.se

Byggbolaget södermalm söker just nu efter ytterligare säljare/kundansvarig till vår verksamhet i Stockholm. Vi söker dig som, precis som vi, är driven och har en hög ambitionsnivå. Vi är ett tight team som jobbar mot våra gemensamma mål och som nu behöver förstärkning med ytterligare en engagerad säljare/kundansvarig!

I arbetet som säljare/kundansvarig kommer du att arbeta med nykundsbearbetning samt ha kontakt med befintliga kunder. Uppgifterna är såväl mötesbokning via telefon som genomförande av möten, du kommer även delta vid startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du arbetar relationsorienterat och är ständigt närvarande för dina kunder och bevakar deras personalbehov. I ditt arbete kommer du att samarbeta med personalsamordnare och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag..

Din profil

För att bli framgångsrik som säljare/kundansvarig hos oss ska du:
  • Ha erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Ha hög social kompetens
  • Inneha B-körkort
  • Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen samt om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Det är även meriterande om du arbetat som telefonförsäljare med utmärkta resultat
Vi söker dig som har tidigare vana av försäljning och vill ta nästa steg i din säljkarriär. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du har lätt för att knyta nya kontakter och ger inte upp i första taget! Vidare tror vi att du är en tävlingsmänniska som sporras av utmanande mål (vi vet att hög aktivitet ger framgång).
Jobbfakta
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 jan

Om företaget

Byggbolaget Södermalm AB är din mångsidiga byggare och trygga samarbetsparter. Vi har byggt upp företaget för att möta marknadens behov på bästa sätt. Hos oss är kommunikation alltid nära och enkel. Det är lätt att ta oss för en liten byggfirma, det är smickrande men inte helt rätt. Känslan är helt rätt, den arbetar vi konstant med att inte växa ur.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var