Kundansvarig inriktad mot psykiatrin sökes till välkänt konsultbolag!

StudentConsulting · Övrigt · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Vill du arbeta för ett bolag som anses eftertraktad som arbetsgivare inom vårdbemanning? har du ett brett kontaktnät inom vården? Tycker du om att skapa affärsrelationer?
Vår kund erbjuder vårdgivare läkare med lång och gedigen erfarenhet inom allmänmedicin, internmedicin, kirurgi och andra specialistområden. De erbjuder läkare många spännande uppdrag med mycket attraktiv ersättning runt om hela Sverige. Med rutinerade rekryterare erbjuder både de arbetsgivare och läkare en kort rekryteringsprocess med hög träffsäkerhet och kvalitet.

För vår kunds räkning söker vi nu en kundansvarig som kommer att arbeta med kundprocesser inriktat mot psykiatrin. Huvudfokus kommer att vara försäljning till företagets kunder inom psykiatrin.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat:
  • Ansvar för säljplanering, kundplan och årliga prisjusteringar.
  • Boka in och genomföra kundbesök.
  • delaktighet i upphandlingar som rör de egna kunderna.
  • Ansvara för att ramavtal följs i regionerna som kundansvarig har ansvar över.
  • Ansvar över avropsprioritering.
  • Meddela pris och marginal till konsultansvarig.
  • Skicka konsultpresentationer till kund och ta eventuell prisförhandling med kund.
  • Vara uppdaterad med konkurrenters andelar på marknaden.
  • Skriva orderbekräftelse och, eller avropsavtal till kund.
  • Följa upp med kunder, under och efter uppdrag.
Tjänsten är en direktrekrytering till företaget där vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och kontorstider tillämpas. Företaget har kontor vid Fridhemsplan.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker först och främst dig som har arbetat inom vårdbemanning inriktat mot psykiatrin tidigare. Det är viktigt att du som söker har ett befintligt kontaktnät inom vården. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom vårdbranschen. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat med offentliga upphandlingar eller har utbildning inom området. B- körkort är önskvärt men inte ett krav. Som person trivs du i en dynamisk och affärsorienterad miljö. Du är en driven och social person som är duktig på att tänka utanför boxen och arbeta kreativt. Vidare drivs du av att arbeta kundorienterat och att skapa ett brett kontaktnät. Är du personen vi beskriver ovan? Skicka din ansökan idag!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!