Kundansvarig Affärsutvecklare Entreprenad, Energibolag, Stockholm

Om jobbet

/ entreprenad / projektledare / energi / affärsutvecklare / markförläggning / verksamhetsutvecklare

Vi erbjuder ett inspirerande och omväxlande jobb med goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt företag med stora ambitioner.

Elbranschen står inför stora förändringar och Boo Energi satsar för framtiden. Boo Energi Entreprenad AB (BENTAB) är en del av Boo Energi. BENTAB har en mycket stark ställning på den lokala marknaden. Huvudsakligen har man utfört entreprenadarbeten inom Boo Energi-gruppen. Nu behöver man förstärka med en Kundansvarig Affärsutvecklare Entreprenad som kan ta verksamheten från ett intern fokus till att bli en framgångsrik aktör även på den externa marknaden.

Vi erbjuder fast månadslön, goda utvecklingsmöjligheter och en arbetsplats med härligt arbetsklimat.

Arbetsuppgifter: Du kommer att leda utvecklingen av Boo Energi Entreprenad AB (BENTAB). Det innebär att identifiera och bearbeta potentiella uppdragsgivare och projekt, det kan röra sig om byggbolag, entreprenadföretag, vägföreningar, energibolag eller andra. Teckna samarbetsavtal, delta i upphandlingar, ingå projektgrupper, projektleda och säkerställa kvaliteten i nya och befintliga projekt. BENTAB genomför alla typer av markentreprenad, ledningsdragning och underhåll.

Du jobbar nära VD, har budgetansvar och ingår i BENTABs ledningsgrupp. Ditt ansvar kommer att öka efter hand och även innefatta personalansvar.

För att lyckas tror vi attdu
  • har erfarenhet från entreprenadbranschen,
  • är en van projektledare,
  • har sinne för affärer,
  • är uthållig och van att jobba självständigt,
  • är prestigelös,
  • är kommunikativ,
  • kan räkna på entreprenaduppdrag.
Har du dessutom ett eget nätverk i Stockholm-Öst är det klart meriterande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller e-post peter.zethraeus@rubino.se. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se/lediga-jobb. Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar via e-post.

Vilka är Boo Energi? Boo Energi är en ekonomisk förening som ansvarar för elnätet till över 13 000 kunder och finns och verkar i Saltsjö-Boo. Vi sätter dig som kund i fokus med mycket kunnig personal och ett säkert och tryggt elnät. Vi har funnits i branschen i snart 100 år och vi kan ge dig värdefulla tips som kan spara både el, miljö och ekonomi. I koncernen ingår Boo Energi Försäljnings AB och Boo Energi Entreprenad AB som är våra helägda dotterbolag. År 2015 fick vi omdömet Mycket väl godkänt i en bred kundundersökning där fler än 40 energibolag ingick.
Jobbfakta
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget