Kundansvarig

Tre · Försäljning · 20 dec

Om jobbet

Vi på 3 tror att livet blir roligare om man upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på 3 som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Varmt välkommen till 3.

Som Kundansvarig på 3 arbetar du för att hjälpa våra privatkunder över telefon. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Våra kunder ska alltid få ett trevligt personligt bemötande och snabb service. Dessutom ingår ett säljande uppdrag i denna tjänst. Att leverera Sveriges bästa kundservice är ett tydligt mål för oss!

För att trivas på 3 är du en flexibel och prestigelös medarbetare. Vi vill att du har viljan att bli bäst på det du gör och att du har ambitiösa målsättningar i livet. Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Vi ser gärna att du:
  • förstår att försäljning är en naturlig del av god service
  • gillar att bli coachad för att uppnå goda resultat
  • har förmåga hantera flera saker samtidigt
  • har en personlig mognad och social förmåga att kunna arbeta med olika sorters människor
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Vårt erbjudande: Är du den vi söker ger vi dig de redskap du behöver för att lyckas på 3. Din kompetensutveckling under första året planeras genom ServiceAkademien, där du lär dig grunderna för rollen och sedan vidare med din personliga utveckling för att bli bäst på det du gör. Tjänsten inleds med en introduktionsutbildning på tre veckor, som en del av den ett år långa utbildning som du automatiskt tar del av. 3Kundservice är en etablerad och välkänd plattform för många unga att starta sin karriär på. Vi är ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas, då är vi rätt arbetsplats för dig!

Intresserad? Tjänsten är på heltid, 6 månader provanställning som övergår i tillsvidaretjänst. Du kommer arbeta schemalagt med varierande arbetstider då vi har öppettider mellan 08.00-20.00 på vardagar och 10-19 på helger. Du kommer att arbeta ca en helg per månad.

Du ansöker enkelt genom att svara på några frågor eller genom att skicka in ditt CV. Ansök redan idag då jag intervjuar kandidater löpande.

Hör av dig till mig om du har några frågor angående tjänsten. Jag är rekryterare på 3 och nås på astrid.nord@tre.se eller 073 533 74 05 om du har frågor angående tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Kontakt

Ring Astrid, 073 533 74 05

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget