Kund- och leverantörsreskontraansvarig sökes till Layher!

Om jobbet

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som kund- och leverantörsreskontraansvarig i din nästa roll. I den här tjänsten kommer du att vara den som ansvarar för hela flödet i både kund- och leverantörsreskontran. De främsta arbetsuppgifterna för leverantörsfunktionen är att göra hela flödet från registrering av leverantörsfakturan i ExFlow till utbetalning samt avstämning av tillhörande konton i bokföringen. I ansvaret för kundreskontran ingår bland annat den dagliga faktureringen, hyresfakturering, inbetalningar, påminnelser, inkasso och avstämningar. Du är också den som ansvarar för att uppdatera information om kunder och leverantörer i affärssystemet Dynamics NAV. Ekonomiavdelningen består av fyra personer inklusive denna roll. Tjänsten är en heltidstjänst.

Din profil
Den person vi söker får gärna ha någon form av eftergymnasial utbildning inom redovisning och vi tror att du har cirka tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du vet med dig att du trivs med att ha kontakt med både kunder och leverantörer och att du har utvecklat en förmåga att hantera de frågor som dyker upp utifrån det som varje situation kräver. Skinn på näsan och målmedvetenhet i kombination med en förmåga att vårda relationer och uttrycka sig diplomatiskt är vad vi söker. Du är van att arbeta i något större affärssystem, gärna Dynamics NAV och du är intresserad av att utveckla och förbättra processer och rutiner.

Som person är du noggrann, öppen och kommunikativ med en god analytisk förmåga. Du har även en god förmåga att planera och administrera ditt arbete. Du trivs med, och har lätt för, att skapa och upprätthålla kontakter med dina kollegor, leverantörer och kunder.

Det är bra om du bor norr om stan då arbetsplatsen är belägen i Upplands Väsby.

Om de Wall Bemanning & Rekrytering AB de Wall Bemanning & Rekrytering har mycket lång erfarenhet inom branschen. Under denna flagga verkar vi sedan januari 2013. Vi växer kraftigt och erbjuder hyruppdrag och rekryteringar främst inom områdena ekonomi, HR, inköp/logistik och marknad/sälj. Våra kunder, större som mindre företag, finns inom de flesta branscher. Vi har kollektivavtal för våra anställda och vi är ett auktoriserat bemanningsbolag.

Ansökan
Ansök snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karin Österman de Wall, 070-778 00 06 eller via e-postadress karin@dewallrekrytering.se .

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Upplands Väsby
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget