Kund / produktsupport, elektroniska komponenter

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att ge bästa möjliga support till kunderna. Du kommer även att ha ett stort nätverk med interna säljare, återförsäljare samt distributörer. Utöver teknisk produktsupport kommer du även att svara på frågor kring leveranser, prisuppgifter samt skriva och skicka offerter.

Det här är ett bra tillfälle att komma ut i arbetslivet. Du får möjlighet att lära dig om och ge support på över 100.000 produkter inom kraftdistribution och industriautomation. Eaton vill investera i dig som har rätt inställning och ge dig möjlighet till en långsiktig och utvecklande karriär. Eatons policy är att uppmuntra intern utveckling närhelst det är möjligt.

Din profil
En examen i elektroteknik/mekatronik eller motsvarande
Starka kommunikationsfärdigheter och social förmåga
Förmåga att samarbeta i grupp såväl som att arbeta självständigt
Ett starkt driv och en förståelse för vad god service innebär
En säljande profil
God förhandlingsförmåga

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

Om kunden
Eaton är ett väletablerat amerikanskt bolag inom elektronikbranschen med verksamheter i många länder. De har en stark närvaro i Sverige och de säljer ett stort antal elektrotekniska produkter inom industriell automation, kontroll och kraftdistribution.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Kontakt

Mejla eller ring Anders Gustavsson, 0707900496

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.