KSAB söker en självgående och erfaren säljare! - KSAB

Om jobbet

Om KSAB

KSAB är ledande leverantör av pilotutrustning till piloter, flygbolag, flyg- och helikopterskolor och andra intressenter. Vi utvecklar och förser pilotkåren med marknadens bredaste sortiment av flyganknutna kvalitetsprodukter. Nu står vi inför en expansiv fas där du kommer att vara en nyckelperson i KSAB´s säljstrategi 2.0!

Om Tjänsten- Arbetsuppgifter och ansvar

Du kommer att med entusiasm och en överlägsen servicenivå se till att alla företag med någon koppling till flygmarknaden får ta del av vårt breda produktutbud. Ditt arbete går ut på att skapa goda kundrelationer med dina beställare vilket ska leda till långsiktiga relationer. Vidare är din uppgift att säkerställa att dina kunder är uppdaterade i KSAB´s senaste produktsortiment inom pilotutrustning och utbildningsmaterial. Du skapar positiva resultat genom en hög markandsnärvaro, kreativa kundlösningar och marknadskampanjer anpassade från kundernas behov.

Om dig- Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig som är en erfaren och trygg säljare som trivs med att självständigt driva dina affärer. Dina främsta egenskaper är din ihärdighet och din förmåga att skapaförtroende bland dina kunder. Du gillar att kontakta nya kunder och har stor erfarenhet av uppsökande försäljning med bra resultat. Du sätter stort värde att nå uppsatta mål och håller alltid deadlines. Du har erfarenhet av koordinering och kunskap om marknadsföringskanaler. Du är van att arbeta med strukturerad veckoplanering och lång framförhållning. Det är meriterande om du har ett intresse av flyg eller helikopters eller praktisk erfarenhet av kommersiell flygverksamhet. Då du oftast är ute hos våra kunder så är körkort ett krav.

Det vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett mycket spännande och utmanande arbete i det lilla företaget med den anrika historien. Du kommer till ett företag där service och kvalitet är några av ledorden. Som nyanställd erbjuds du en gedigen introduktion och produktutbildning. Vidare erbjuds du marknadsmässiga villkor och ett arbete där du ges chansen att göra skillnad med stor möjlighet att påverka din och företagets framtida utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher Thorstrand på christopher.thorstrand@salesonly.se Vi ser fram emot din ansökan med CV så snart som möjligt. Du söker tjänsten via knappen ” ansök här” nedan och kommer då automatiskt till vår hemsida www.salesonly.se

KSAB grundades inom KSAK, Kungliga Svenska Aeroklubben, 1937 och blev aktiebolag 1979. KSAB grundades för att kunna förse piloter och blivande piloter med utbildningsmaterial och pilotutrustning. I dag är KSAB Skandinaviens största och en av världens äldsta pilotbutiker.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Försäljningschef
Kundservice
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget