Administratör till back office - skandia

Om jobbet

Har du erfarenhet av administration och kanske även arbetat med kundservice på en bank tidigare? Om du dessutom är en person med mycket energi och som gillar att samarbeta med andra kan du vara den vi söker till Skandiabanken. Den här tjänsten erbjuder en möjlighet att få in en fot på en stor bank- och försäkringskoncern och samla värdefull erfarenhet inför framtiden. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Skandiabankens räkning två kreditadministratörer till deras avdelning Bolån Backoffice för ett uppdrag under minst 6 månader. Skandiabanken erbjuder ett komplett utbud av banktjänster på internet med ledord så som ärlighet och prisvärdhet. Då avdelningen Bolån Backoffice har ökat tryck behöver de nu stärka upp med ytterligare två medarbetare till teamet. Skandiabankens moderna huvudkontor är beläget centralt på Kungsholmen.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult ute hos vår kund. Som konsult hos Academic Work erbjuds du:
  • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
  • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som kreditadministratör arbetar du med administration kopplad till bolåneaffären. Det innefattar bland annat granskning och utbetalning av bolån och blankokrediter, samt med förvaltning av den befintliga lånestocken. Du kommer att ha ett nära samarbete med bankens kreditbeviljare och vara ett stöd till vår kundservice vid frågor. I rollen ingår också att ha telefon- och mailkontakt med bankens lånekunder och mäklare.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av administration och trivs med telefonen som redskap samt i kontakt med kunder. För att snabbt komma in i arbetsuppgifterna krävs det att du har goda Excelkunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete inom bank, men det är inget krav. Viktigast är att du är en glad och positiv person som sprider mycket energi men som samtidigt är noggrann och säkerställer en hög kvalitet i ditt arbete.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 38,75 h/vecka

Arbetstider: Kontorstider

Placering: Lindhagensgatan, Kungsholmen

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs merunder vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 150 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang. Vi skapar rikare liv för människor med hjälp av lösningar inom sparande, pension, ekonomisk trygghet och vardagsekonomi, och genom att underlätta för dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har 2,5 miljoner kunder i Sverige, Norge och Danmark, ett förvaltat kapital på drygt 460 miljarder kronor och 2 500 anställda. Läs mer på www.skandia.se